Hoe u handmatig Voeg een netwerk aan XP Home Edition Windows voor draadloos Internet?

Hoe u handmatig Voeg een netwerk aan XP Home Edition Windows voor draadloos Internet?


Draadloze netwerken, of Wi-Fi, brengt enorme hoeveelheden gemak voor ons dagelijks leven. Het lijkt bijna buitenlands en primitieve tegenwoordig te stellen nodig om te gaan met een wirwar van netwerkkabels een computer verbinden met het Internet. Om te gebruiken Wi-Fi, u moet zitten kundig voor verbinden met een draadloos netwerk. Allermeest naar de tijd dat dit gebeurt automatisch, maar in sommige gevallen kan een computer vereist dat u handmatig verbinding met een netwerk. Gelukkig, Windows maakt dit een ongecompliceerd proces.

Instructies

1

De netwerk en sharing center openen via uw control panel. Om dit te doen, selecteert u "Control Panel" in het menu Start en klik op het pictogram "Netwerk en deelneming midden". Dit is het gebied waar u al uw computers-geavanceerde internet-instellingen, zoals het IP-adres en andere technische gegevens beheren.

2

Open het venster draadloze netwerken beheer. Dit is waar u kunt instellen dat dingen zoals de prioriteit die een netwerk moet krijgen of of moet uw computer automatisch verbinding met een netwerk. Om dit te doen, klik op "Draadloze netwerken beheren" in de linker kant van het netwerk en het delen van centrum. In dit venster, klik op "Toevoegen" en klik vervolgens op "Handmatig maken netwerk profiel."

3

Voer de netwerkgegevens. De SSID is de naam van het netwerk dat u verbinding wilt maken. Als het is gecodeerd, selecteert u de juiste coderingstype en voert de netwerksleutel. Als u verbinding wilt maken automatisch elk gewenst moment die uw computer dit netwerk ziet, controleert u "Automatisch verbinding maken wanneer dit netwerk binnen bereik." Klik op "Toepassen" en sluit de Vensters die u hebt geopend om de netwerkinstellingen. De computer moet nu worden aangesloten op het draadloze netwerk.