Hoe u een WPL-bestand converteert naar een MPEG

WPL en MPEG zijn twee verschillende soorten video-bestandsformaten. Er zijn veel verschillende programma's die videoplayback bieden, maar ze doen geen altijd ondersteuning voor elk type van bestanden met de extensie. Wijzigen van de bestandsindeling van een FLV-bestand kan ook een bestandsgrootte kleiner maken of een video's kwaliteit beter te maken. Sommige externe video spelers zoals de Ipod of PSP vereisen ook een bepaald soort bestandsindeling. Hoe dan ook, is het soms nodig om een video bestand te converteren van het ene formaat naar het andere.

Instructies

1

Kopen of downloaden van een video bestand converter programma. Er zijn honderden verschillende converter programma's om uit te kiezen, maar Xilisoft.com en Videora.com zijn twee sites die een kwaliteit converter programma gratis bieden.

2

Volg de aanwijzingen voor de installatie van het programma zodra het downloaden is voltooid. Lees zorgvuldig door elke stap van de installatie want er zullen aanvullende invoegtoepassingen die zullen worden opgeslagen op uw computer als u niet anders opgeeft. Deze invoegtoepassingen zijn volkomen veilig en zeer nuttig, echter, sommige mensen liever niet willen gebruiken van de ruimte op hun computers voor hen.

3

Open het programma en ga naar het venster welk says "input." Klik op de "Browse"-knop naast het venster en zoek naar de WPL-bestand dat u wilt converteren. Dubbelklik op het bestand zodat de extensie in de "input" venster verschijnt.

4

Klik op het keuzemenu onder de titel 'Format'. Blader door en selecteer "MPEG". Er kunnen twee verschillende opties voor MPEG in het venster---zal zeggen "uitstekende kwaliteit" en de andere zal zeggen "Goede kwaliteit." Kiezen van de opmaak van uitstekende kwaliteit zal de bestandsgrootte groter maken dan als u de goede kwaliteit selecteren.

5

Klik op de "Convert" knop en wacht tot het omzettende proces te voltooien. Dit kan duren 5 tot 10 minuten om te voltooien. Zodra de conversie is voltooid, klik met uw rechter muisknop op het nieuwe geconverteerde bestand en selecteer Eigenschappen. Als het bestand is met succes geconverteerd, zal de "Format" kop boven hebben veranderd naar "MPEG".