Hoe u een vriend koppelt aan een Facebook-Status

Hoe u een vriend koppelt aan een Facebook-Status


Wanneer u dat uw contacten Facebook weten wat je maximaal wilt, post een nieuwe statusupdate. Als u met een Facebook-vriend uit zijn of haar aandacht vestigen op uw post wilt, kunt u de verbindingslijn, of tag, haar naam in je update. Een label wordt weergegeven als de naam van uw vriend in de verwijzing vorm. Als iemand op de naam van uw vriend(in) in de update klikt, is hij omgeleid naar haar profiel. Uw vriend ontvangt altijd een melding wanneer u haar in je statusupdates labelt.

Instructies

1

Klik in het vak "What's on your mind?", gelegen op de top van de Facebook homepage of je persoonlijke profielpagina.

2

Typ het symbool "@" en vervolgens beginnen met het schrijven van de naam van een vriend. Facebook zal het genereren van een lijst van vrienden die overeenkomen met uw invoer. Kies een vriend uit de lijst door eenmaal op haar naam te klikken. Een koppeling met haar naam verschijnt in de statusupdate.

3

Voeg tekst, hetzij vóór of na de tag. Druk op "Enter" om te posten de statusupdate op je profiel. Een kopie van het bericht wordt ook weergegeven in de Nieuws-feed van uw vrienden en op de muur van de persoon die u heeft gecodeerd.