Hoe u een taalpakket installeert in Internet Explorer

Hoe u een taalpakket installeert in Internet Explorer


Microsoft Download Center biedt twee formaten voor extra taal grazen steun--Multilingual User Interface Packs (MUI) en Language Interface Packs (LIP). LIP zijn de meest voorkomende en vereisen dat u een "bovenliggende taal" voordat het wordt gedownload op uw computer geïnstalleerd hebben. Een van de voordelen die LIP MUI hebben is dat ze gratis surfen "skins" die uitglijden zijn op over bestaande websites, zodat gebruikers in andere, vaak landen in opkomst, om te lezen van sites in hun eigen moedertaal.

Instructies

1

Een uitstekende Windows-updates downloaden. Ervoor te zorgen dat uw systeem up-to-date is, voordat u begint zal het verminderen van de kans installatiefouten die u moet herhaal het proces kunnen veroorzaken.

2

Zorg ervoor dat u de juiste "parent language" geïnstalleerd als u nodig hebt, zoals in dit geval op de website van Microsoft: "bijvoorbeeld, de Baskische LIP kan alleen worden geïnstalleerd op Spaans (Spanje) of Frans (Frankrijk) talen." Tijdens het downloaden, zal u worden verteld welke bovenliggende taal vereist is voor de specifieke taal pack.

3

De LIP te vinden op de cd-rom met Windows of via het Microsoft Download Center, en volg de installatie-instructies.

4

Voer de juiste taal-codes, die worden vermeld op de website van de verwijzing, "Internet Explorer 8 taalpakketten voor Windows Vista en Windowsserver 2008." Zodra het downloaden voltooid is, voert u het programma.