Hoe u een QCP-bestand converteert naar een WAV-bestand

Een bestand van QCP is een QUALCOMM of PureVoice audio-formaat. Deze indeling is ideaal voor de opslag en het reproduceren van de menselijke spraak. Bestanden in de indeling van QCP zijn veel kleiner dan de overeenkomstige WAV-bestanden. Veel mobiele telefoonfabrikanten gebruiken het QCP formaat voor beltonen. Conventionele mediaspelers zoals Windows Media Player kunnen echter niet omgaan met deze audio-indeling.
QCP bestanden kunnen met behulp van de web-georiƫnteerde service en Media-Convert WAV degenen worden omgezet. Media-Convert is de vrije dienst en doet niet vergen ieder registratie of software-installatie. De Media-Convert website ontvangen 2006 Webuser Gold Award.

Instructies

1

Open uw Internet webbrowser, en navigeer naar de website van Media-Convert (zie bronnen).

2

Klik op "Lokale bestandsconversie" tabblad.

3

Klik op "Bladeren" om te zoeken naar .qcp bestanden op uw computer. Klik op "Open" en de bestandsnaam wordt weergegeven in het veld 'File'. Aan de rechterkant verandert het veld Input Format "Pure stem bestand (.qcp)." Als het bestand niet de juiste extensie heeft of Autodetectie mislukt beschikbaar notatiesoorten doorblader en selecteer QCP een.

4

Uitvoerindeling typen bladeren en selecteer "WAVE vorm audio format(.wav)." U kunt een output bestandsnaam wijzigen door het invullen van het bestand hernoemen naar veld onder "Geavanceerde instellingen".

5

Klik op "OK" en de bestand upload progressie-balk wordt weergegeven. Na het uploaden en conversie verschijnt het bericht "Bestand met succes geconverteerd!".

6

Download het WAV-bestand door te klikken op de naam of gebruik de link net onder de bestandsnaam. Deze link kan ook worden gemaild.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn advertenties weergegeven op de website van Media-Convert maar ze niet interfereren met de bestandsconversie.