Hoe u een Printer toevoegt aan mijn Computer zonder een schijfOm een printer op uw computer toevoegt, moet u het installeren van het stuurprogramma voor de printer merk en model. Een stuurprogramma is de software waarmee uw systeem om te communiceren met de printer. De meeste printers zijn voorzien van een diskette. Als u de schijf niet hebt, biedt Windows een manier om het installeren van de printer op uw computer zonder het.

Instructies

1

Klik op de knop "Start". In Windows XP, klikt u op 'Configuratiescherm' en selecteer 'Printers en andere Hardware' of 'Printers en faxen. Selecteer in Windows Vista of Windows 7, "Printers" of "Apparaten en Printers" aan de rechterkant van de "Start"-menu.

2

Klik op "Een Printer toevoegen," die onder "Kies een taak" in Windows XP of op de werkbalk van het venster als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt. De "Pinter Wizard toevoegen" wordt geopend.

3

Klik "Next" om te starten van de wizard in Windows XP. Kies "Voeg een lokale Printer" als u een printer toevoegt die rechtstreeks op uw computer is aangesloten. Kies "Een netwerkprinter toevoegen" toevoegen van een printer die is aangesloten op uw netwerk thuis of op kantoor, of is een draadloze printer, als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt.

4

Selecteer de aanbevolen printerpoort of een andere poort in de drop-down lijst. Klik op "Next." Merknaam van de printer in de lijst van de "Fabrikant" vinden. Selecteer het model van de printer in de lijst "Printers". Klik op "Next."

5

Typ een naam voor de printer. Klik op "Next." De printer op uw computer zal worden geïnstalleerd door Windows.