Hoe u een PowerPoint-bestand converteert naar een Quicktime-film

PowerPoint is een presentatie softwareapplicatie gemaakt door Microsoft. Op verstrekken verbruiker voor presentaties maken en aanpassen van de manier waarop dat de presentaties worden weergegeven. Sommige van de aanpassingen-animaties en schuif timing. Een beperking van de Powerpoint-bestanden, is echter dat computers moeten worden uitgerust met Powerpoint om een presentatie weer te geven. Presentaties, met inbegrip van animaties en dia timers, kunnen worden omgezet in een Quicktime-film, zodat ze kunnen worden afgespeeld op computers die niet zijn uitgerust met Powerpoint.

Instructies

1

Open Microsoft Powerpoint en de presentatie die u wilt omzetten in een Quicktime-film laden. Als u geen hebt gemaakt van de presentatie, zul je een presentatie voor het omzetten van het bestand maken.

2

Uw presentatie met overgang animatie aanpassen. U kunt uw presentatie aanpassen door te klikken op "Slideshow > Slide Transition". Als u de animatie overgang, selecteert u een overgang type van de overgang drop-down menu.

3

Uw presentatie aanpassen door de tijdsinstellingen van de overgang van dia's instellen. Klik hiervoor op "Slideshow > Slide Transition". Vanuit dat menu, klikt u op het selectievakje dat zegt 'Verandering slide automatisch na' en voert u het aantal seconden dat u wilt wachten tussen dia's.

4

Uw Powerpoint-presentatie opslaan. Voordat u deze converteert naar een Quicktime-film, moet u uw oorspronkelijke Powerpoint-bestand op te slaan.

5

Het Powerpoint-bestand omzetten in een Quicktime-film. Om dit te doen, klik op "Bestand > maken film > opslaan". Uw PPT-bestand bespaart als een MOV-bestand, dat de bestandsindeling voor Quicktime-films is.

Tips & waarschuwingen

  • QuickTime kan worden afgespeeld via de meeste webbrowsers en door de gratis Quicktime Player-toepassing.