Hoe u een muis toevoegt aan een Computer stoel

Hoe u een muis toevoegt aan een Computer stoel


De computermuis van uw aansluiten op uw stoel houdt een matige hoeveelheid wijziging aan de Voorzitter zelf. U zal moeten knippen weg op de stoel arm opvulling, als er om het even, ruimte te maken voor de muismat. De muis zelf zal worden gehecht aan de stoel via een zelfklevende clip op de USB-kabel. De USB-kabel wordt gekoppeld aan een afneembare USB-verlengkabel, zodat u kunt uw stoel weg wiel zonder te hoeven loskoppelen van de muis van de stoel

Instructies

1

Flip de stoel op het terug, zodat het niet verschuift terwijl u ermee bezig bent. Plaats de rigide muismat op het einde van de arm waar u wenst te gebruiken van de muis (links voor linkshandige gebruikers; rechts voor rechtshandige gebruikers). Traceert de omtrek met een marker en plaats vervolgens het pad naar de kant.

2

U snijdt langs de omtrek met uw X-acto mes totdat de pad op het uiteinde van de arm op een comfortabele afstand past. Gebruik een epoxy teneinde de gesneden uiteinden van het pad weer bij elkaar, terwijl het dragen van plastic handschoenen. De epoxy kan band om zodat u altijd voorzorgen gebruiken moet bij de behandeling van het vlees. De uiteinden ingedrukt gedurende 30 seconden tot een minuut, afhankelijk van het merk van epoxy, toe te staan om in te stellen.

3

De epoxy toepassen op de arm van de stoel die is nu duidelijk van de vulling. Druk stevig naar beneden op de epoxy met de muismat, ervoor zorgen dat u de onderkant naar beneden. Wacht 30 seconden om een volle minuut laat de epoxy om in te stellen.

4

Plaats de muis over de muismat en de zelfklevende clip clip op de USB-kabel. Uw zelf genoeg speling tussen de clip en de muis om het gebruik van de muis vrij te kunnen geven. Schil de film uit de zelfklevende clip en vasthouden aan de onderkant van de arm van de stoel.

5

Bevestig een USB-verlengkabel naar USB-kabel van de muis en vervolgens naar de computer zelf. Wanneer u wenst te verplaatsen van de stoel, gewoon de muis op het punt waar het samenkomt met de verlengkabel te verbreken.