Hoe u een Item op Craigslist

De Craigslist website is gewijd aan het posten van gebruiker-voorgelegd geclassificeerde reclame voor banen, huizen, appartement te huur, huishoudelijke artikelen en voor contactadvertenties. Advertenties voor tastbare objecten zijn geplaatst te koop, gezocht voor aankoop, of zelfs om weg te geven gratis. De site rekent niet voor geclassificeerde inzendingen. Om te beginnen met behulp van Craigslist, zoekt u uw stad, provincie of algemene gebied binnen uw staat.

Instructies

1

Ga naar uw dichtstbijzijnde geografische locatie en klik op de hyperlink.

2

Klik op "Post naar classifieds" in de linker kolom onder de titel "Craigslist." Maken van een teek markeren met uw cursor in alle juiste categorie├źn onder de rubriek "wat voor soort plaatsing zulks is." Bijvoorbeeld, als u een object verkoopt, mannelijke een maatstreepjes naast "te koop." Blijven aanbiedingsgegevens invoeren als nodig, zoals de prijzen, een titel en punt advertentiebeschrijving.

3

Lijst van uw e-mailadres en geef aan of het anoniem of niet blijven moet. Craigslist stuurt u een e-mail ter bevestiging van uw adres. Inloggen op uw e-mailaccount en bevestig dat het e-mailadres klopt.

4

Laad afbeeldingen op van je object. Advertenties met foto's wordt in het algemeen meer aandacht krijgen.

5

Uw bericht te verzenden. Volg al het nodige om ervoor te zorgen uw object wordt aangeboden.

Tips & waarschuwingen

  • Vragen voor contant geld als betaling zodat u niet hoeft te maken over de mogelijkheid van een selectievakje stuiteren.