Hoe u een ISO-bestand naar de EXE-bestand

Een ISO-bestand omzetten in een EXE is echt een proces van VN-archivering of "montage" van uw ISO-schijfkopie naar een PC-compatibele indeling. Bijvoorbeeld, moet u wellicht een ISO spiegelbeeld vijl met een programma dat u wilt uitvoeren op uw computer. Als uw systeem niet met software die zal rijpaard naar de ISO spiegelbeeld komt, zal u moeten download er een vanaf het Internet. U kunt kiezen uit programma's zoals Gizmo (freeware), Daemon Tools (gratis) en MagicDisc ISO (de vrije proef)--die allemaal u gemakkelijk uw ISO-bestanden openen kunt, evenals het bewerken van uw ISO-bestand inhoud zonder un-archivering hen.

Instructies

Gizmo ISO conversie

1

Start uw webbrowser en het rechtstreeks naar Gizmo's belangrijkste website. Download en installeer de software kosteloos. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en start het programma, waar gaat u het menu "Dorp Manager".

2

Selecteer de "Mount beelden naar een Gizmo virtueel apparaat"-optie in het venster "Dorp Manager".

3

Controleer uw "Virtuele stations" scherm om ervoor te zorgen dat u de programma's stuurprogramma hebt geïnstalleerd door te controleren uw status in de rechterbenedenhoek van de pagina. Als het zegt dat 'Niet geïnstalleerd', klikt u op de knop "Install".

4

Met de rechtermuisknop op uw ISO-pictogram en kies 'Mount'. Wacht tot het proces te voltooien. Un-mount je ISO door met de rechtermuisknop op de afbeelding en het selecteren van "Unmounten." (Zorg ervoor dat u geen programma's worden uitgevoerd om het even welk van de inhoud van ISO, of uw computer niet toestaat u ontkoppelen van de ISO.)

Daemon gereedschap

5

Downloaden en installeren van een gratis proefversie van Daemon gereedschap of aankoop van de software. Start het programma, ervoor te zorgen dat het programma wordt uitgevoerd vanuit het paneel Windows taak op de rechteronderhoek van uw scherm.

6

Met de rechtermuisknop op het pictogram van de Daemon Tools in het Configuratiescherm van Windows taak en houd uw muis over de "virtuele CD/DVD-ROM"-pijl. Kies het submenu "Apparaat..." en klik op "Mount afbeelding."

7

Zoek uw ISO-bestand in het pop-upscherm van Windows Verkenner en klik op "Open." Kies "Run start.exe" uit te voeren een programma uit uw ISO of druk op "Open map naar bestanden weergeven" de inhoud van uw ISO.

8

Wachten op uw computer wil openen uw ISO.

Ontkoppelt de ISO door rechtsklikken op het pictogram "Daemon Tools" in het Configuratiescherm van Windows taak en kiezen "Image unmounten."

MagicDisc

9

Met de rechtermuisknop op het pictogram MagicDisc na het doornemen van de download en installatie proces. Selecteer de "No Media" optie in het submenu van "virtuele CD/DVD-ROM".

10

Klik op "Mounten". Blader door het scherm van de Windows Verkenner om te zoeken en markeren van uw ISO-bestand.

11

Druk op "OK" om te beginnen uw ISO montage. Ontkoppel het bestand nadat de computer wordt gedaan door met de rechtermuisknop op uw ISO-bestand en selecteren "Unmounten."