Hoe u een foto toevoegt aan TypePad Sidebar

TypePad is online bloggen software ontwikkeld en beheerd door zeggen Media. TypePad is vergelijkbaar met andere blogging software, zoals Wordpress en DasBlog, maar TypePad is een premium-service dat een abonnement vereist. Zoals de meeste Bloggen tools omvat TypePad een zijbalk van de website. U kunt een aantal widgets, een afkorting voor modules, aan deze sidebar toevoegen. Als u aankleden uw sidebar wilt door een afbeelding toe te voegen, kan je dus met behulp van eenvoudige HTML.

Instructies

1

Log in op uw website TypePad Administratiepaneel. Klik op "Library" dan "File Manager."

2

Klik op "Bladeren". Selecteer de foto die u wilt uploaden en toevoegen aan de sidebar TypePad. Klik op "Openen" om de foto te plaatsen. Klik met de rechtermuisknop op de foto en selecteer "Open in nieuw lusje" of "Openen in nieuw venster". Kopiƫren van de afbeelding webadres, inclusief het deel 'http'.

3

Klik op "Blogs" Klik "ontwerp." Klik op "inhoud ordenen." Klik op "Voeg nieuwe Module toe."

4

Kopieer en plak de HTML-code "< een href =" & lt; img "> http://www.typepad.com" > & lt; img border = "0" / >< /a > in de HTML-blok. Beide URLs vervangen door de URL van uw afbeelding. Doen het op deze manier brengt de persoon op de afbeelding als hij erop klikt. Wilt u de afbeelding koppelen aan een andere URL, vervangen door de eerste URL degene die u een koppeling wilt maken.

5

Plak de HTMLcode "< img border ="0"/ >" in het blok als u niet dat de afbeelding wilt te koppelen aan om het even wat. Zorg ervoor dat de URL vervangen door de URL van uw afbeelding.

6

Klik op "Opslaan" om de module met de afbeelding. De module wordt weergegeven op uw zijbalk. Klik op het en sleept u deze naar de locatie op de zijbalk die u wilt plaatsen in, en klik vervolgens op 'Bijwerken' om de wijzigingen in uw Administratiepaneel.