Hoe u een achtergrondkleur in HTML

De achtergrondkleur instellen in HTML gebeurt niet via zijn eigen label. In plaats daarvan, dit wordt gedaan door het instellen van een kenmerk in een andere code, zoals de lichaamsmarkering of in een tabel of rij label. Kleur voegt grote aantrekkingskracht en leesbaarheid (of soms onduidelijkheid!) naar een website, dus gebruik het verstandig.

Instructies

De achtergrondkleur instellen

1

Open uw tekst of HTML software voor het bewerken en klik waar u wilt instellen van de achtergrondkleur. U moet net binnen de reeds bestaande lichaam, tabel, tabelrij of tabel kolom tag van het element waarvan de kleur u wilt instellen. In het volgende voorbeeld, zou u klikt u op net na het woord "table":

2

Typ het volgende:

3

Zien erop toe dat de lijn nu ziet er als volgt:

4

Vergeet niet dat aan het einde van de tabel, moet u een afsluitende tag:

Tips & waarschuwingen

  • Hexadecimale codes kunnen worden gebruikt om te komen met de 216 verschillende kleuren, maar zijn gemakkelijker voor de meeste mensen met de gereserveerde sleutelwoorden te definiĆ«ren kleuren, zoals "rode" en "blue".
  • Overdreven felle kleuren kunnen hoofdpijn veroorzaken, en achtergronden te vergelijkbaar tekstkleur kunnen maken van uw inhoud onmogelijk om te lezen.