Hoe u de URL van een Facebook Fanpage

Hoe u de URL van een Facebook Fanpage


Facebook fan pagina's zijn nuttige hulpmiddelen voor het samenbrengen van mensen met een gemeenschappelijk belang delen van informatie over een bepaald onderwerp of persoon. Kunstenaars, muzikanten en professionals uit veel andere sectoren ook fan-pagina's te verbinden en te communiceren met hun fans in een openbaar forum te gebruiken. Zodat de pagina gemakkelijker te vinden en te delen, kan Facebook de beheerders van deze pagina's om een aangepaste URL zodra de pagina heeft opgedaan met een minimum van 25 fans.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Facebook-account en ga naar de pagina waarvan URL die u wilt instellen.

2

Klik op de knop 'Pagina bewerken', gevonden in de rechts bovenin de pagina.

3

Klik op het tabblad van de "Fundamentele informatie" op de linkerkant van het scherm.

4

Klik op de koppeling "Een gebruikersnaam voor deze pagina aanmaken?".

5

Selecteer de pagina van het dropdownmenu, en typ de naam die u wilt weergeven als onderdeel van uw pagina's URL in de daarvoor bestemde ruimte. Eenmaal goedgekeurd, de URL zal worden http://www.facebook.com/ [gebruikersnaam], dus kies een die eenvoudig voor je fans zijn zal te onthouden en te koppelen aan uw pagina.

6

Klik op de "Beschikbaarheid nakijken" knop. Als de gebruikersnaam beschikbaar is, u zal worden aangeboden met een pop-up met waarschuwingen en knoppen waarmee u kunt bevestigen of annuleren instellen de gebruikersnaam. Nadat u hebt bevestigd ziet u een andere pop-up met een bericht dat u succesvol geweest en nu uw fans te facebook.com/[username direct kan].