Hoe u de toegang Token voor Facebook API

Een toegangstoken wordt teruggestuurd naar uw PHP toepassing als u wilt toegang tot Facebook-profiel van een gebruiker en de gebruiker klikt op de knop 'Toestaan' wanneer Facebook vraagt de gebruiker om te bevestigen. Facebook-toepassingen toestaan programmeurs te automatiseren Facebook toegang en programma's die van een gebruiker ervaring verbeteren maken. Voordat u toegang tot een Facebook-profiel van de toepassing hebben kunt, moet u de gebruiker naar het scherm voor bevestiging sturen en het token wordt geretourneerd als de gebruiker de toegangspoging bevestigt.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het PHP-bestand dat u gebruiken wilt voor het ophalen van de Facebook-token. Selecteer "Openen met" en dubbelklik op de PHP editor in de lijst met programma's.

2

Maak de token variabele die de waarde bevat nadat het is opgehaald van Facebook. Typ de volgende code als u wilt maken van de PHP variabele:

$token = "TOKEN";

3

Ophalen van de toegang token-ID. De volgende code retourneert een toegangstoken voor de gebruikersprofiel met de naam "jim":

$token = "https://graph.facebook.com/oauth/access_token?client_id=yourappid & redirect_uri =". Urlencode($your_app_url)

"Yourappid" met je eigen Facebook applicatie-ID die u hebt ontvangen na het indienen van uw aanvraag aan Facebook wijzigen "Your_app_url" met uw toepassing de URL wijzigen.

4

Evalueren als een token werd teruggegeven. De Facebook-gebruiker heeft de optie om te kiezen "Niet toestaan," in dat geval ontvangt u geen een token voor beheerderstoegang. De volgende code geeft het token alleen als de gebruiker heeft geklikt 'Toestaan':

Als ($token! = "")

ECHO $token