Hoe u de Prullenbak toevoegt aan het startmenu

Het menu Start is de plaats waar gebruikers kunnen toegang krijgen tot hun programmabestanden en computerinstellingen, en ze hun Start menu's om te reflecteren wat is het geschiktst voor hen kunnen aanpassen. Als u toegang hebt tot uw prullenbak vaak, kan het u toe te voegen de Prullenbak aan het menu Start, waar u kunt gemakkelijk het profiteren. U kunt gewoon uw bureaublad opruimen door het pictogram van de Prullenbak te verwijderen, maar u moet nog steeds snelle toegang tot het. Wat ook het geval is, kunt u gemakkelijk de Prullenbak toevoegen aan het menu Start.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de Prullenbak die zich bevindt op het bureaublad van uw computer om deze te selecteren.

2

Slepen en neerzetten van het pictogram op de knop van het Start menu bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het scherm van de computer naar de Recycleren Bin toevoegen aan het menu Start.

3

Klik op het menu Start te openen en te zien of de Prullenbak wordt weergegeven in de linker kolom van programma's.

Tips & waarschuwingen

  • De Prullenbak verwijderen uit het menu Start als u besluit dat u niet wilt dat het er met de rechtermuisknop op het en selecteer "Verwijderen uit deze lijst."
  • Als de Prullenbak is niet toegevoegd aan het menu Start na het voltooien van het hierboven beschreven proces, u waarschijnlijk een fout gemaakt bij het laten vallen van het pictogram, zo Sleep en zet deze neer op de knop Start opnieuw.