Hoe u de functie Tab gebruikt in Firefox (Mac en Windows)

Browsen is uitgegroeid tot een populaire manier om te surfen veel internetsites tegelijk. Mozilla Firefox is een van de meest gebruikte internetbrowsers vanwege zijn tabblad functies. Tabbladen kunnen u meerdere webpagina's bekijken in een venster van de verzamelaanvraag.

Instructies

1

Open een nieuw lusje door het selecteren van "File" en "Nieuw lusje". U kunt ook een nieuw tabblad openen door op Ctrl-T, met de rechtermuisknop op een link, de control-toets ingedrukt te houden tijdens het klikken op een link, of een webadres te typen in de locatiebalk en het raken van de Alt + Enter. Als u een Mac gebruikt, kunt u ook kader Klik op een link.

2

Selecteer die webpagina die u wenst te bekijken door te klikken op het bijbehorende tabblad browsen met tabbladen. Het is gemakkelijk om te navigeren veel pagina's binnen het zelfde toepassingsvenster op deze manier. Wanneer u klaar voor het bekijken van een webpagina bent, kunt u de afzonderlijke tab sluiten door te klikken op de rode X op de rechterhoek van het tabblad.

3

Toegang tot uw geavanceerde voorkeuren door te klikken op het menu "Extra", "Opties" te selecteren en te klikken op het tabblad "Tabs". Als u een Mac gebruikt, dit menu te openen door te klikken op 'Firefox' en 'Opties'.

4

Klik op de desbetreffende vakken instellen of u wilt dat de koppelingen waarop u kunt op open in een nieuw tabblad of in het huidige tabblad klikken. U kunt ook al dan niet u een waarschuwingsvenster weergegeven wanneer u klikt om te sluiten uw browsermenu met meerdere tabbladen open wilt instellen.

5

Bezoek de Mozilla-website om te zoeken en downloaden van de add-ons om meer mogelijkheden uit uw browsen.