Hoe u continu muziek koppelt aan een PowerPoint

Hoe u continu muziek koppelt aan een PowerPoint


De eerste versie van PowerPoint die zijn uitgebracht door Microsoft in 1987 was verre van de software die we vandaag kennen. Op dat moment, werd PowerPoint gebruikt voor het maken van zwart-wit dia's die bestemd zijn voor presentaties op overheadprojectors. Nu met animaties, video en geluid biedt PowerPoint sprekers veel meer opties voor het maken van presentaties die aantrekkelijk zijn voor de ogen en oren. De opties voor het toevoegen van muziek aan een PowerPoint omvatten het voortdurend wordt bijgevoegd tijdens dia's.

Instructies

1

Start PowerPoint 2010 en klik op een dia in de presentatie.

2

Klik op "Insert" op het belangrijkste lint, net aan de rechterkant van "Home". Op het tabblad invoegen, klik op de pijl-omlaag gerichte naast "Audio" en selecteer "Audio uit bestand." Een nieuw venster wordt geopend om de muziekbestand te zoeken.

3

Bladeren door de computerbestanden, kies de juiste is en klikt u op "Invoegen". Een geluidspictogram in de dia wordt weergegeven en het tabblad "Audio Tools" zal worden geactiveerd in het lint.

4

Klik op "Weergave" in de "Audio Tools" tab. Vink het vakje naast "Lus totdat Stopped" om de muziek te spelen continu in de hele presentatie.