Hoe toevoegen van Microsoft Office Document Imaging

Microsoft Office Document Imaging (MODI) werd opgenomen in Microsoft Office XP via Microsoft Office 2007. Het is een tool die u toelaat om documenten scannen en gebruiken van optische tekenherkenning om bewerkbare beelden te creëren. Het programma bevat ook de Microsoft Office Document Image Writer Print Driver, die kunt u elk Office-document opslaan als een TIFF-afbeelding of MODI bestand. U kunt vervolgens openen en bewerken van het bestand in de MODI. Hoewel MODI wordt automatisch geïnstalleerd met Office 2003, moet u deze handmatig toevoegen met Office 2007.

Instructies

1

Sluit alle programma's hebt geopend, waaronder Microsoft Office of Web browsers.

2

Klik op de "Start" knop in Windows. Klik op "Control Panel".

3

Kies de categorie van de "Programma's". Klik op "Programma's en onderdelen". U ziet een lijst met alle geïnstalleerde programma's.

4

Blader door de lijst totdat u kom mee voor de versie van Office 2007 u hebt geïnstalleerd. Hebt u alleen een specifieke Office-programma, zoals Word of Excel, met de rechtermuisknop op de naam van het programma. Klik op "Wijzigen".

5

Kies "Toevoegen of verwijderen van functies" en "Volg."

6

Klik op het pictogram van de klein plusteken (+) naast "Office Tools" vermeld onder "Installatieopties." Klik op het pijltje naast "Microsoft Office Document Imaging." Selecteer "Alle onderdelen uitvoeren vanaf mijn Computer." Klik op "Doorgaan" om te installeren Microsoft Office Document Imaging op uw computer.

7

Klik op de "Start"-menu en klik vervolgens op "alle programma's. Open "Microsoft Office" en vervolgens de map "Office Tools". Klik op "Microsoft Office Document Imaging" om te starten van het programma.

Tips & waarschuwingen

  • Microsoft Office Document Imaging is verwijderd uit Office 2010. In plaats daarvan, Office 2010 kunt u een document opslaat als een TIFF-bestand met behulp van de Windows Fax-printer.