Hoe toegang krijgen tot het systeem te herstellen op een Dell Inspiron 9400

Toegang tot het systeem herstel tools voor uw Dell Inspiron 9400 om de computer te herstellen naar de fabrieksinstellingen operationele?. Wanneer u een Systeemherstel uitvoert, wordt het primaire en secundaire fouten als gevolg van virusinfecties, harde schijf crasht en andere kwesties opgelost. Het proces is ook nuttig in uw harde schijf afvegen duidelijk voor de computer te verkopen of doorgeven aan een andere gebruiker. Dell omvatten de system restore tools in een harde schijfpartitie, zodat u toegang heeft tot de hulpprogramma's zonder het moeten vasthouden aan software schijven of bel voor technische hulp.

Instructies

1

Verwijder alle extra hardwareapparaten, zoals printers, MP3-spelers, tabletten of slimme telefoons die op de computer kunnen worden aangesloten.

2

Start de computer opnieuw, en wacht op de BIOS-berichten op het scherm wordt weergegeven.

3

Druk op "F8" tot de "Boot-Menu geavanceerde opties" wordt weergegeven. Gebruik de pijltoetsen om te wijzen op de "Reparatie uw Computer"-optie en druk op "Enter".

4

Klik op "Engels" in het taalmenu en klik op "Next." Voer de gebruikersnaam van de beheerder en het wachtwoord voor de computer. Klik op "Volgende" om toegang tot het systeem herstellen functies van uw Dell Inspiron 9400.