Hoe toegang krijgen tot het punt Range Extender

Dezelfde procedure is gebruikt voor toegang tot een draadloze router kan worden gebruikt voor toegang tot een wireless range extender. Een extender draadloos bereik verbonden met een bestaand draadloos netwerk en reservegateway van het oorspronkelijke draadloze signaal, zodat het een groter oppervlakte. Dit apparaat is handig als u uw draadloze netwerk moet ter dekking van grote gebieden, zoals een high school campus of een groot gebouw. Om de extender te openen, moet u het IP-adres.

Instructies

1

Start Internet Explorer.

2

Typ het IP-adres van de extender draadloos bereik in de adresbalk van de browser. Een voorbeeld van hoe het IP-adres eruit: 192.168.2.31. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de extender voor het exacte adres.

3

Druk op de toets "Enter". Introductiepagina van de extender verschijnt. Je moet inloggen op wijzigingen aanbrengt in de systeeminstellingen van de Extender. Klik op de knop "Login", het wachtwoord en klik op "OK" of 'Verzenden'. Op de meeste systemen hoeft de Draadloze extender niet een wachtwoord ingesteld, dus je moeten zal maken. Als u niet een wachtwoord hebt gemaakt, laat u het wachtwoordvak leeg en klik op 'Verzenden'.