Hoe toegang krijgen tot een verloren Administrator-wachtwoord

Het administrator-wachtwoord voor Windows is de belangrijkste accountnaam en het wachtwoord dat wordt gebruikt om uw computer te configureren. Als u dit wachtwoord kwijtraakt, moet u opnieuw instellen met behulp van een andere account die over beheerdersrechten beschikt. Dit is de enige manier om te herstellen van een wachtwoord zonder het besturingssysteem opnieuw te installeren. Dit bespaart u van verlies van gegevens en de tijd die nodig is te installeren en configureren van het besturingssysteem Windows.

Instructies

1

Log in op uw computer met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord die beheerdersrechten heeft. Na de desktop geladen, klikt u op de Windows "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm".

2

Typ 'gebruikersaccounts' in het vak tekst zoeken op de hoogste-juiste hoek. Druk op "Enter". Klik op de "User Accounts" link om te openen de belangrijkste gebruiker accountmanager.

3

Klik op "Een andere account beheren". Dit toont alle gebruikersaccounts op de computer. Dubbelklik op de naam van de 'Administrator'-account. In het nieuwe venster, klikt u op "Wijzig wachtwoord."

4

Typ een nieuw wachtwoord voor de administrator-account. Klik op "Wachtwoord wijzigen" om de wijzigingen te bevestigen. U kunt nu inloggen met behulp van de administrator-account met het nieuwe wachtwoord.