Hoe toegang krijgen tot een DSL-Modem via een Router

Hoe toegang krijgen tot een DSL-Modem via een Router


Vele home netwerken moeten richten op routers als de hub voor hun netwerkbehoeften, hoewel een enkele computer verbinden met een DSL-modem een relatief eenvoudig is. Routers dienen meerdere computers verbinden met het Internet via dezelfde verbinding, en sorteren van verkeer, zodat elke computer gegevens gescheiden blijft. Vele thuisgebruikers liever ook met routers die zijn verbonden met Ethernet-kabels in hun huis vanwege de hogere snelheden bekabelde netwerken levert in vergelijking met Wi-Fi-netwerken.

Instructies

1

Test uw DSL-modem voordat het loskoppelen van uw computer of internet-verbinding. Als u uw verbindingen later oplossen wilt, kunt u er zeker dat u ontvangt een verbinding met het Internet.

2

Sluit en garanderen dat de router krijgt stroom. Een power-indicator gaat branden wanneer het goed aangesloten.

3

Haal het Ethernet-verbinding tussen de modem en de computer aan de achterkant van uw computer. Laat de Ethernet-kabel aangesloten op de modem.

4

Steek het uiteinde van de Ethernet-kabel die werd keer op uw computer op de poort van de router gemarkeerd "Internet" of "Uplink" het is van cruciaal belang dat de modem wordt aangesloten op deze poort. Als u van plan bent alleen te gebruiken Wi-Fi mogelijkheden van uw router, is de installatie voltooid op dit punt. Bekabelde Ethernet-gebruikers moeten nog steeds.

5

Verbinding maken met Ethernet-poort van de computer naar een open poort op de router via een tweede Ethernet-kabel. Er kan een willekeurig aantal extra Ethernet poorten beschikbaar zijn afhankelijk van de capaciteit van uw router. Aangepaste dicteert dat u installeren uw computer in de één gemarkeerd "No. 1," Hoewel een willekeurige poort functioneert op dezelfde manier.

6

Netwerk andere computers op uw particuliere netwerk door het uitvoeren van Ethernet-kabel tussen hen en open poorten op de router verlaten.

Tips & waarschuwingen

  • Als u weet dat de afstanden tussen elke computer in uw netwerk en de router, kan een kabel levering bedrijf bieden aangepaste-lengte Ethernet-kabels heffing op basis van de per-voet.
  • Nadat u de router hardware installeert, gebruik van de software die door de fabrikant voor de beveiliging van uw draadloze signaal en van de router wachtwoord wijzigen zodat anderen geen toegang tot uw netwerk.