Hoe toegang krijgen tot de Recovery Tool

Hoe toegang krijgen tot de Recovery Tool


Hulpprogramma's voor Systeemherstel besparen uw tijd en geld omdat je niet hoeft om te bellen of bezoek een reparatietechnicus om op te lossen problemen met Windows. Deze hulpprogramma's variëren in vermogen en natuur, van wissen en opnieuw te installeren het besturingssysteem net vaststelling enkele programmabestanden. Een herstel, is echter potentieel vluchtige en riskant omdat het proces misschien waardevolle gegevens en programma's op de PC verwijderen. Microsoft tucks de herstel-functies uit de buurt van andere veelgebruikte functies in Windows, zoals die welke worden opgesomd in het menu "Start" (Configuratiescherm, alle programma's). De hulpprogramma's voor systeemherstel zijn echter zeer toegankelijk is op de computer.

Instructies

1

Koppel en neem alle verwisselbare media (CD/DVD-schijven, USB sticks en SD kaarten) uit de PC.

2

Klik op het logo Windows orb aan de onderkant van het bureaublad aan het menu Start weergeven. Klik op de knop die is aangegeven door het "lock" pictogram weergeven van een pop-upmenu en selecteer 'Opnieuw opstarten'.

3

Plaats je vinger boven de "F8"-toets en vervolgens druk er nadat de computer opnieuw is opgestart en voordat het Windows-logo verschijnt op het scherm. Hiermee opent u het scherm "Voorschot Boot Options" menu.

4

Druk op de down of op de pijltoetsen op het toetsenbord over de "Reparatie uw computer" optie markeren, druk vervolgens op de toets "Enter".

5

Klik op het drop-down menu in de sectie toetsenbord layout en maak vervolgens een selectie. Klik op de knop "Volgende" om naar het menu "Opties voor Systeemherstel" te gaan.

6

Klik op een gereedschap/functie van belang, zoals de "Opstartherstel," die oplossingen voor problemen met Windows opstarten.

Tips & waarschuwingen

  • Als de "Reparatie uw computer" optie niet wordt weergegeven, vervolgens de recovery tool niet voorgeïnstalleerd op de harde schijf was. Als alternatief, plaats de installatie-CD van Windows, start de computer opnieuw en volg de instructies voor toegang tot de recovery tool.