Hoe toe te wijzen in Oracle R12

Hoe toe te wijzen in Oracle R12


Oracle Apps R12 is de nieuwste release van Oracle-toepassingen. Het Oracle Fusion Middleware toepassing gebruikt in de basis. Oracle Suite R12 omvat E-business intelligentie, Balanced Scorecard, Marketing en Sales, Order management, logistiek, Procurement en Supply Chain Planning. Er zijn twee soorten installatie van Oracle-databases: standaard installatie en snelle installatie. Een snelle installatie bevat waarden voor de meerderheid van de parameters in uw toepassing. U kunt vele parameters opgeven of voeren van een standaard installatie. Snelle installatie is handig als u niet nodig hebt om de standaardinstellingen te wijzigen.

Instructies

1

Klik op "Start", "Alle programma's" en "Troepenleiding Prompt". Voer "cd c: \Stage12\startCD\Disk1\rapidwiz" op de snelle interface. Vervang het pad door het werkelijke pad waar u het opslaan van de mediabestanden van uw Oracle-installatie. De welkomstpagina van Oracle Application Release 12 installatie verschijnt. Klik op "Next." Selecteer "Install Oracle applicaties Release 12" en klik op "Next."

2

Selectievakje "Accept Oracle verbindingsovereenkomst Tools" op de Oracle-configuratie Zetbaas. Hierdoor verbeterde ondersteuning voor uw Oracle-producten. Klik op "Next."

3

Geef uw Customer Support-ID, uw Metalink account en selecteer uw land. Controleer 'Configureer proxyserver voor Oracle Configuration Manager' wilt u gebruik van een proxyserver. Klik op "Next."

4

Selecteer "Create een nieuwe configuratie" op de "configuratie keuze." Op het volgende scherm van de wereldwijde systeeminstellingen, door een poort Pool te selecteren in de vervolgkeuzelijst opties. De afgeleide poortinstellingen zal dienovereenkomstig worden gewijzigd. Klik op "Next."

5

Selecteer het type van een database zoals 'Demo Database' op de Database Type drop-down lijst. Voer een "Database SID," een "Host-naam," een "domeinnaam," het "besturingssysteem", "Database gebruikers en groep." Een "basisfolder" opgeven door te klikken op "Bladeren". Klik op "Next."

6

Selecteer een product licentietype zoals "Suite Licensing" en klik op "Volgende". Selecteer uw land uit de "Beschikbare regio's" sectie. Geef "Top-level directory" en "Sub-mappen" gerelateerd aan de knooppunten van de toepassingen door invoeren van de "Host-naam," "Naam" en "Apps OS en gebruikersgroep." "Aanleg Directory" opgeven door te klikken op "Browse". Klik op 'OK'.