Hoe Test de i5 MacBook Pro

Hoe Test de i5 MacBook Pro


Toepassingen gedownload naar uw i5 MacBook Pro zijn opgeslagen op uw vaste schijf worden in eerste instantie opgeslagen als package bestanden, waarin een materiaallijst die machtigingen voor de toepassing bevat. Per ongeluk wijzigingen in het wetsvoorstel van materialen (.bom) bestand op de vaste schijf kunnen leiden tot fouten wanneer probeert te starten van een applicatie, die kan sommige toepassingen onbruikbaar maken of onverwachte systeemfouten veroorzaken. De schijf utility application op je MacBook Pro scant uw harde schijf voor machtigingen en probeert om hen de eerste machtigingen van de stuklijst. Gevonden fouten zijn vastgesteld, die de stabiliteit van de computer en de toepassing verbetert.

Instructies

1

Klik op "Go", gelegen op de top van de desktop menu, en klik op "Utilities."

2

Dubbelklik op "Schijfhulpprogramma" om de toepassing te starten, of houd "Control" terwijl gelijktijdig te klikken op "Schijfhulpprogramma". Klik op "Openen" in het pop-upmenu de applicatie starten als het dubbelklikken functie is niet ingeschakeld op uw MacBook Pro.

3

Klik op de naam van uw belangrijkste harde schijf in de kant-menu, gelegen aan de linkerkant van het venster ' Schijfhulpprogramma '. Standaard, wordt de belangrijkste vaste schijf aangeduid als 'Macintosh HD'.

4

Klik op het tabblad van de "Eerste hulp" in de belangrijkste sectie van Schijfhulpprogramma en klik op 'Repair Disk Permissions.' Tijdens dit proces voert de computer een diagnostische test op de vaste schijf en fixes gevonden fouten op de schijf. De totale tijd om te scannen en te herstellen, is afhankelijk van het aantal fouten gevonden en de grootte van de vaste schijf.

5

Sluit het venster ' Schijfhulpprogramma ' na de schijf herstellen is voltooid, die een "Herstel voltooid" bericht weergegeven aan de onderkant van het venster van de toepassing.