Hoe teken realistische bladeren in CorelDRAW

Hoe teken realistische bladeren in CorelDRAW


CorelDRAW is een toepassing die wordt gebruikt door professionele illustratoren maken en beheren van grafische inhoud voor een verscheidenheid van media. Een Draw-instrument dat nieuwe gebruikers leren kunnen om snel is de "Freehand" tool. Deze tool kan gebruikers sleept u de muisaanwijzer over hun scherm te produceren van een kromme, die later kan worden verfijnd en andere grafische objecten geworden. Een dergelijk object is een vorm, die gebruikers kunnen vullen met kleur en andere grafische hulpmiddelen om te worden toegepast.

Instructies

1

Zoek een foto van een blad. U kunt zelf de foto nemen met een digitale camera en vervolgens overbrengen naar uw harde schijf. Of, krijgen de foto van een blad van Wiki Commons. (Zie de bron link.)

2

Maak een nieuw document in CorelDRAW en sleep de foto van het blad van de map op uw harde schijf naar het geopende document. Hier ziet u de foto in het Draw-document weergegeven.

3

Uitzoomen zodat u het hele blad zien kunt: Selecteer "Weergave" en vervolgens "Weergavebeheer." In het nieuwe "Weergavebeheer" deelvenster dat wordt weergegeven, klikt u op de "-" en "+" vergrootglas pictogrammen aan te passen het zoomniveau. Zorg ervoor dat het blad vult het scherm.

4

Vergrendelen van de blad-foto van accidentele wijzigingen door met de rechtermuisknop op en selecteert u "Lock Object."

5

Selecteer het "Freehand" gereedschap in de werkbalk en vervolgens klikt u op en houd de muisknop ingedrukt op een deel van de omtrek van het blad. Sleep een overzicht volledig rond het blad.

6

Sluit de curve die u maakte. Selecteer de aanwijzer-vormige "Pick" gereedschap boven aan de werkbalk, klikt u dubbel op uw overzicht curve. Zodra de blauwe knooppunten en de pijlen worden weergegeven, met de rechtermuisknop op de curve en selecteert u "Auto-sluiten." Het programma zal de curve sluiten voor u.

7

Zoek een regio binnen de omtrek te traceren. De regio moet een kleur en de vorm die het onderscheidt van omliggende regio's. Gebruik de tool "Freehand" op te sporen van deze regio, dan sluit de nieuwe curve stap 6 de instructies te volgen.

8

Voorbereidingen treffen voor de kleur van de binnenste curve die u maakte. Opvoeden van de document-palet door het selecteren van "Windows", dan "Havenarbeiders", dan "kleur palet Manager." Klik op het oogpictogram voor de 'document palet' in het ' Color palet Manager. " Een lege palet verschijnt.

9

Klik op het "pipet" in het nieuwe document palet, klik dan binnen de curve van het binnenste, gesloten die u trok. Een nieuwe kleur weergegeven in het kleurenpalet van het document.

10

Selecteer het gereedschap "Interactieve Fill" en vervolgens op de innerlijke curve. Het zal vullen met de kleur van de foto-regio onder uw curve.

11

Verwijder de omtrek van de curve door "Geen" uit het "Overzicht breedte" drop-down lijst op de werkbalk van "Eigenschappen" te selecteren.

12

Tekenen van de resterende, innerlijke gebieden van het blad met behulp van de voorgaande instructies. Wanneer u klaar bent, selecteer de vergrendelde blad foto in het deelvenster ' Object Manager ' en verwijder het. De resterende afbeelding bevat de gekleurde curven die u heeft.