Hoe teken kast deuren in AutoCAD

Hoe teken kast deuren in AutoCAD


AutoCAD is een programma waarmee architecten ontwerpt huizen, met inbegrip van structurele en interieur elementen zoals kast deuren. Van het programma modeling tools laten u maken deuren van elke vorm en grootte, en de textuur gereedschappen kunt u simuleren de deur oppervlak en decoratieve details.

Een essentiƫle praktijk wanneer modelleren kast deuren is sloop van de taak in taken van de component, vormen de grootste elementen eerst en laatst decoratieve effecten toe te voegen. Leren tekenen kast deuren in AutoCAD biedt een basis u andere elementen van het huis kunt, met inbegrip van de globale structuur van het huis zelf te ontwerpen.

Instructies

1

Een foto van het vooraanzicht van een bestaande deur te krijgen. U kunt foto's uit tijdschriften, of gebruikt de foto zelf.

2

AutoCAD open en ga naar haar vooraanzicht door te voeren "Bekijk front."

3

Voer "Rechthoek" om te beginnen met rechthoek tekenmodus en klik ergens in het hoofdvenster van de tekening om te plaatsen op het eerste punt van de rechthoek. Sleep totdat de rechthoek afmetingen, waarin AutoCAD worden weergegeven terwijl u de muis verplaatst, komen overeen met die van de deur in de foto.

4

Weergave van het zijaanzicht van de rechthoek door te voeren "Weergave links."

5

Typ "Diepte", vervolgens klikt u op de rechthoek en druk op "Enter". Sleep totdat de rechthoek de dikte ongeveer 1/20e is de grootte van de breedte van de deur. Bijvoorbeeld, voor een deur 30 inch breed, maken de dikte 1,5 inch.

6

Klik op de "Draw" menu's "Line" opdracht, dan sleep over de deur voorzijde elk van het oppervlak van verhoogde of verlaagde panelen vorm te geven.

7

Typ "Afdruk", en klik op de deur om deze te selecteren. Klik op de getekende lijn en druk op "Enter" om nieuwe facetten in de deur met de lijn.

8

Klik op het facet en sleep links of rechts te verhogen of verlagen het voorbij de oppervlakte van de deur.

9

Voer "Visualstyles" en selecteer "Huidige instellen" en "Realistisch." Deze acties wijzigen de weergave zodat u kunt zien de texturen die zult u voor de deur.

10

Klik op het tabblad "Materialen" aan de linkerkant van de scree, en klik vervolgens op de "Selecteer" afbeeldingsknop "Kaart-Global" rubriek. Selecteer een van de textuur beelden uit de lijst die wordt weergegeven (bijvoorbeeld "deur-hout, deur-Metal'), klikt u op"Openen"om te laden de textuur.

11

Sleep het pictogram weer te geven van de structuur die u gewoon in de deur in het tekenvenster hebt geladen. De deur zal nemen op de textuur van het pictogram.

12

Typ "Render" om een realistisch grijs versie van de voltooide kast deur weer te geven.