Hoe teken je vakken van de zelfde grootte in Excel

Tekening van de vakken van de zelfde grootte in Excel kan nuttig zijn voor allerlei soorten taken. Vakken kunnen worden gebruikt voor opmerkingen, stroomschema's, uitleg en illustraties. Er is meer dan één manier om de dozen van de zelfde grootte te geven uw werkblad een schone, professionele uitstraling.

Instructies

De kopiëren-en-plakken-methode

1

Selecteer het gereedschap "Rechthoek" vanuit de werkbalk "Tekenen". Als de werkbalk niet zichtbaar is, gaat u naar "View," "Werkbalken" "Tekenen".

2

Klik en sleep het rechthoekgereedschap om een vak te tekenen.

3

Klik op het vak dat u hebt getekend. Kopiëren met het menu "Bewerken", de werkbalkknop of de snelkoppeling van de keboard van "Ctrl + C."

4

Hiermee plakt u een nieuwe doos. Gebruik het menu "Bewerken", de werkbalkknop of de toetsenbordkortere weg van "Ctrl + V." Het vak zullen dezelfde afmetingen en hetzelfde formaat. Klik en sleep deze naar de gewenste locatie.

De opmaak methode

5

Selecteer het gereedschap "Rechthoek" vanuit de werkbalk Tekenen. Als de werkbalk niet zichtbaar is, gaat u naar "View," "Werkbalken" "Tekenen".

6

Klik en sleep de rechthoek hulpmiddel voor het tekenen van de vakken.

7

De grootte van vakken. Rechtsklik op een vak. Ga naar "AutoVorm opmaken..." Klik op het tabblad grootte en input van de afmetingen. Doe dit voor elke doos met dezelfde afmetingen voor elk.