Hoe teken je een vleermuis met Photoshop

Hoe teken je een vleermuis met Photoshop


Als je een fan bent van het enige zoogdier dat kan vliegen, die slaapt ondersteboven, maakt piepend en te klikken op geluiden en vertegenwoordigt een kwart van alle zoogdieren, u zou een vleermuis-liefhebber. Met meer dan 1.000 soorten vleermuizen in de wereld, waaronder de moustached vleermuis, visetende vleermuis, vampier, valse vampier, sucker-footed bat en Amorphochilus, zou kunnen de kleine vliegende schepselen krijgen een slechte rap als eng. Pronken met je liefde voor chiropteras (vertaald uit het Grieks als "hand-vleugel") door het opstellen van uw eigen vleermuizen voor stickers, Internet avatars of posters met behulp van het Adobe Photoshop grafische programma.

Instructies

1

Open Photoshop, klik op "Bestand" en selecteer "Nieuw." "MyBat" typt in het vak "Naam" en stel uw voorkeur vleermuis-tekening maat, zoals 5 duim door 5 duim. Pull-down menu van de "Color Mode" en selecteer "RGB kleur." Klik op de knop "OK" en de Photoshop-werkruimte wordt geopend. Klik op "Weergave" en selecteer "Fit on Screen" om uzelf meer ruimte om te tekenen.

2

Dubbelklik op de bovenste links vierkantje van de "Color Picker," die de twee overlappende gekleurde vakjes aan de onderkant van het "Tools" palet. Selecteer een bruin of grijs kleur voor de vleermuis en klik op 'OK'.

3

Klik op de knop "Paintbrush" op het "Tools" palet, open het menu "Brush" en klik op een stevige, ronde borstel, zoals #13.

4

Een overzicht van de knuppel van hoofd trekken in het bovenste midden van het vak "MyBat" door een cirkel en twee wijzende driehoek oren op de bovenkant van haar hoofd te tekenen. Teken de omtrek van de knuppel van lichaam, de vorm van een ovaal of een cirkel.

5

Klik op de knop "Emmertje" op het "Tools" palet en klik binnen de knuppel van hoofd en lichaam, vullen met kleur.

6

Pull-down het "Venster"-menu en klik op "Lagen" opent het "Layers" palet. Het misschien al is geopend op het scherm. Klik op de "New Layer" pictogram, die eruit als een gebogen kleverige nota, aan de onderkant van het venster ziet. Een nieuwe laag 1 wordt toegevoegd aan de lijst met lagen.

7

Klik op het gereedschap "Penseel" en vestigen een van van de vleermuis vleugels. Klik op de "Emmertje" en klik binnen de vleugel te vullen met kleur.

8

Met de rechtermuisknop op de laag 1-lijn op het "Layers" palet en selecteer "Duplicate Layer." Klik op "OK" op de naamgeving venster en een laag 1 kopie regel wordt toegevoegd aan de lijst.

9

Open het menu "Edit", klik op "Transformeren" en selecteer 'Horizontaal spiegelen'. De nieuwe laag keert tot de andere vleermuis vleugel. Klik op de "Verplaats" tool, die eruit ziet als een zwarte pijlpunt kruis aan de bovenkant van de "Tools" palet en sleep de vleugel op zijn plaats aan de andere kant van de knuppel van lichaam.

10

Klik op de "Paintbrush" knop en selecteer een kleiner penseel. Selecteer een nieuwe kleur van de verf, zoals zwart of geel, en teken van de knuppel van gelaatstrekken, zoals ogen, een mond en tanden.

11

Klik op het pictogram van de drie regels boven rechtsboven in het "Layers" palet en selecteer "Flatten Image." Pull-down het menu "Bestand" en selecteer "Save As." De vleermuis tekening op uw computer opslaan.