Hoe teken je een spoel met behulp van de AutoCAD

Hoe teken je een spoel met behulp van de AutoCAD


AutoCAD is's werelds best verkochte Computer Aided opstellen programma. Het is beschikbaar in twee versies, AutoCAD LT die trekt alleen in 2D en AutoCAD 2D en 3D staat. Voor dit project moet u AutoCAD.

Een spoel is bekend in AutoCAD als een Helix en als zodanig is er een specifiek instrument in het programma om deze objecten te tekenen. Deze opdracht kan worden gebruikt voor tekenen springs, evenals schroefdraad en spoelen.

Instructies

1

Open AutoCAD. Klik in het menu tekenen en selecteer het gereedschap Helix

2

Plaats het middelpunt van de base zoals gevraagd door de opdrachtregel. Doet dit door links te klikken met de muis of een coördinaat invoeren.

3

Geef de straal van de spoel base, dit kan worden gedaan door links te klikken met de muis of een afstand te typen en druk op Enter.

4

Geef de spoel radius op de top. Als het is hetzelfde als de base straal u kunt gewoon druk op Enter opnieuw. Anders klik met de linkermuisknop of typ de afstand.

5

Voer de hoogte van de spoel. Dit kan alleen worden gedaan met behulp van een afstand. Druk op Enter, dan ga naar het menu Beeld, kies 3D-weergaven en kiest u een isometrische weergave. U zult nu zien uw spoel

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn diverse andere parameters te verkennen voordat de hoogte invoeren bij het maken van uw spoel. Deze worden benaderd met behulp van de opties die worden weergegeven op de opdrachtregel gebruikt;
  • Beurt kunt u het aantal draaiingen definiëren in de hoogte die u definiëren
  • Zet hoogte sets de hoogte van elke beurt en dus het aantal draaiingen dat wordt weergegeven zodra u de totale hoogte definiëren
  • Draai ingesteld welke manier de spoel zetten; Met de klok mee of tegen de klok