Hoe teken je een spiraal in Visio

Microsoft Visio 2010 omvat niet een vooraf gesmolten shape die u toelaat om snel een spiraal aan een document toevoegt. Nochtans, kunt u deze mogelijkheid met behulp van een document met een ingesloten script van Visual Basic die spiralen genereert. De spiraal vorm Maker downloaden vanaf de website van Visio Guy, steken naar de specificaties van de spiraal die u wilt tekenen en de voltooide vorm naar een document kopiƫren.

Instructies

1

Open een webbrowser en ga naar de downloadpagina voor de Visio Guy spiraal vorm Maker (visguy.com). Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op de "Visio spiraal vorm Maker (Visio 2002 & 2003) (177.01 KB)" link. Sla het bestand Visio-Spiral-Maker-Visio-2003-2002.zip op uw bureaublad.

2

Met de rechtermuisknop op het bestand Visio-Spiral-Maker-Visio-2003-2002.zip en selecteer Alles uitpakken uitpakken van het ZIP-bestand naar een map op het bureaublad.

3

Dubbelklik op het bestand "Visio spiraal Maker (Visio 2003) .vsd" om het te openen in Visio. Hoewel het bestand Visio 2003 opgegeven, werkt het in Visio 2010.

4

Klik op de "Inhoud inschakelen" knop aan de bovenkant van het venster van het document achtergrond Visual Basic scripts worden uitgevoerd.

5

Klik op het tekstveld naast de eerste vooraf gesmolten spiraal in de buurt van de bovenkant van het document. Druk op de "Backspace" toets om te wissen van het originele nummer, en typt u een nieuw getal dat het aantal draait u zou op de spiraal dat aangeeft.

6

Dubbelklik op het grijze gebied boven het veld voor het genereren van de spiraal.

7

Met de rechtermuisknop op de spiraal en selecteer kopiƫren.

8

Open het document dat u wilt toevoegen van de spiraal op. Met de rechtermuisknop op het document en selecteer Plakken om te plakken van de spiraal. U kunt klikken en sleep de vakken rond de vorm om het te manipuleren door het veranderen van de grootte en de afdrukstand, zoals u zou andere shapes in Visio.

Tips & waarschuwingen

  • De spiraal vorm Maker kunt ook wiskundige formules gebruiken voor het genereren van spiralen. De formule waarmee u moet een geldige ShapeSheet-expressie.