Hoe te zetten vier afbeeldingen op een af te drukken

Hoe te zetten vier afbeeldingen op een af te drukken


Het afdrukken van uw eigen foto's is een manier om uw herinneringen zonder het gedoe van het verzenden van uw digitale foto's uit voor professioneel drukwerk te behouden. Hoewel dit handiger, vanaf December 2010 wellicht, kan het niet bespaart u geld. Met de prijs van inkt en papier zo hoog zoals het is, zult u moeten doen alles wat die je kunt om af te drukken zo efficiënt mogelijk. Een bos van beelden op een enkel vel papier afdrukken bespaart inkt en papier.

Instructies

1

Klik op de knop "Start". Klik op 'Computer'. Blader naar de locatie van de afbeelding die u wilt afdrukken met behulp van Windows Verkenner.

2

De "Ctrl" toets ingedrukt en klik op elk van de afbeeldingen die u wilt afdrukken. Zij zullen allemaal worden geaccentueerd.

3

Met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde afbeeldingen en klik op 'Afdrukken'.

4

Selecteer uw printer, het papierformaat, kwaliteit en papier type uit de vervolgkeuzelijsten boven de voorvertoning van de afbeelding.

5

Klik op de gewenste grootte van de foto's in de lijst aan de rechterkant. Te passen vier op één vel papier 8,5 bij 11 inch, is 3.5-door-7-inch uw beste keuze.

6

Bekijk de afbeelding in het voorvertoningsvenster om ervoor te zorgen dat de instellingen juist zijn. Klik op "Afdrukken".