Hoe te zetten video's op een Chinese draagbare Multimedia speler

AMV is een digitale video-indeling die algemeen wordt gebruikt in heel Aziƫ aangezien het wordt ondersteund door portable mediaspelers die worden vervaardigd in China. De bestandsindeling is zeer compact en is afgeleid van het AVI-compressieschema. Voordat gebruikers digitale video's op een Chinese draagbare mediaspeler uploaden, zullen ze nodig hebben om te zetten van de media in de ondersteunde AMV-formaat.

Instructies

1

De digitale video-bestand converteren naar AMV. Media-Convert is een online dienst (vrij te gebruiken voor invoerbestanden minder dan 100 MB) die video's naar AMV volledig via een webbrowser converteren kan. Ondertussen, SUPER en AMV Studio zijn twee soorten bestand conversiesoftware die ondersteuning bieden voor AMV als uitvoerindeling.

2

De Chinese draagbare mediaspeler verbinden met de computer via een USB-kabel. De computer zal het aangesloten apparaat herkennen en weergeven van de hardware.

3

Sleep de AMV-uitvoerbestand van de opslaglocatie op de aangesloten Chinese draagbare mediaspeler. Een statusvenster bar zal het bestand overdracht voortgang weergeven. Wanneer het dialoogvenster wordt gesloten, worden de media geuploaded naar het apparaat.