Hoe te zetten van Windows Vista op PSP

PSP staat voor PlayStation Portable. Het is een draagbaar apparaat van Sony die u toelaat om spelen videospelletjes, films, verbinding met het Internet en een aantal andere activiteiten doen. Ook kunt u zetten Windows Vista voor gemakkelijkere navigatie en gebruiken.

Instructies

Download Windows Vista voor uw PSP

1

Plaats de installatieschijf van Windows Vista op uw computer.

2

Klik in het menu Start en ga naar "Computer" en naar uw CD- of DVD-station.

3

Zet een lege universal media disc in de reader/writer aangesloten op uw computer.

4

Met de rechtermuisknop op het station en kopieer de bestanden naar uw Universal Media Disc.

5

Zet de Universal Media Disc in uw PSP zodra de bestanden zijn gekopieerd.

6

Schoen opwaarts uw PSP en volg de installatie-instructies, zoals u zou doen op een normale computer. Vergeet niet om uw voortbrengsel toonsoort handzaam!

Tips & waarschuwingen

  • PSP maakt gebruik van universele Media-schijven in plaats van de traditionele cd's en DVD's. Ze zijn aanzienlijk kleiner en niet altijd compatibel met traditionele CD- en DVD-drives. Ze kunnen tot 1,8 GB aan gegevens bevatten.
  • Windows Vista is niet verkocht op Universal Media Disc. De installatie-cd moet worden gekopieerd vanaf een CD of DVD branden.
  • Vergeet niet dat Microsoft vereist dat u uw exemplaar van Windows Vista activeren binnen 30 dagen na installatie of het besturingssysteem zal stoppen met werken. U kunt uw exemplaar activeert, hetzij on line hetzij telefonisch. Raadpleeg uw handleiding voor activeringsinstructies.
  • Registreren van uw exemplaar van Windows Vista en alle van uw software, hoewel dit niet is vereist om het gebruik van het systeem is altijd een goed idee. U zal worden gevraagd te registreren nadat u hebt ge├»nstalleerd en periodiek daarna.
  • Zorg ervoor dat u een nieuw exemplaar van Windows Vista voor uw PSP kopen en installeer het niet op een andere apparaten of stations. Softwarepiraterij is tegen de wet.
  • Contact opnemen met Microsoft voor meer informatie over de schending van het auteursrecht en softwarepiraterij voordat u probeert Windows Vista te installeren op je PSP moet absoluut ervoor zorgen dat u doen niets illegaal.