Hoe te zetten van symbolen in uw Facebook StatusÉén eigenschap gemeen hebben vele sociale netwerksites is de mogelijkheid om toe te voegen een kort briefje onder je profielafbeelding, algemeen genoemd de 'status'. Facebook heeft deze functie en u kunt het statusgebied op je Facebook profiel snel bijwerken van uw vrienden op uw huidige activiteiten of hoe je je voelt op dit moment. Hoewel het misschien niet duidelijk uit de statusinterface Facebook, bent u niet beperkt tot tekst tijdens het typen in dit vak, en eigenlijk ieder symbool die u vindt op Windows speciale tekens kunt gebruiken.

Instructies

1

Ga naar de voorpagina van Facebook en log in. Klik op de knop "Profiel" in de hoek van de pagina om verder te gaan met uw Facebook-profiel.

2

Klik op het vak onder "Mijn profiel bewerken" als u nooit een Facebook status vóór hebt. Als u al een Facebook-status hebt gemaakt, klikt u op het pictogram potlood-vormige.

3

Typ de tekst die u willen zou verschijnen in uw Facebook status, en plaats vervolgens de knipperende cursor op de locatie waar u graag een symbool wilt invoegen.

4

Klik op het Windows-logo in de linkerbenedenhoek van het scherm en typ "karakter" in het zoekvak op de bodem van het menu. Klik op "Speciale tekens" aan de bovenkant van de lijst wanneer Windows voltooid het zoeken.

5

Klik op het drop-down menu naast 'Font' aan de bovenkant van het venster speciale tekens en selecteer "Arial". Alle symbolen beschikbaar voor u om uit te selecteren in het venster weergegeven.

6

Het vinden van het symbool dat u wilt toevoegen aan uw Facebook status, en dubbelklik erop.

7

Klik op de knop "Kopiëren", en terug te keren naar de webbrowser, waar de cursor moet nog worden geplaatst waar u het achterliet.

8

Met de rechtermuisknop in het vak van Facebook status, en kies "Plakken". De gekopieerde symbool verschijnt in het vak. Herhaal dit proces totdat u elk symbool dat u wilt gebruiken hebt toegevoegd.