Hoe te zetten van notities op Facebook profiel doos

De toepassing Facebook notities kunt u boeken van persoonlijke gegevens, zoals blogs, video en muziek. Plaatsen van een opmerking op een Facebook profiel doos is eenvoudig en vereist alleen dat u toestaan dat de toepassing van de nota's voor toegang tot uw profiel en dat u de instellingen van de toepassing notities te maken van de notities weergegeven in het vak van een profiel bewerken.

Instructies

1

Log in op uw rekening Facebook (facebook.com).

2

Type "notities" naar de zoektocht vak in het midden van het huisscherm van Facebook om een link naar de pagina van de toepassing "Notities". Klik op de link om te komen tot een pagina getiteld "Notes".

3

Klik op de knop "Schrijf een notitie" op de hogere rechterkant van de pagina "Notities". Een nieuwe "Schrijven een notitie" pagina wordt geladen.

4

Typ een titel voor de notitie in het veld "Title".

5

Typ de tekst van de opmerking in het veld "Body".

6

Klik op de 'Publiceer' link aan de onderkant van de pagina als u klaar bent om te publiceren van de notitie.

7

Klik op "Account" op de bovenste rechterkant van het scherm. Een drop-down menu verschijnt. Klik op "Privacyinstellingen" in dit drop-down menu. Er verschijnt een pagina met een adellijke titel "Uw Privacy-instellingen kiezen".

8

Klik de "Edit Your Settings" link onder het kopje 'Apps en Websites' in de linkerbenedenhoek van het scherm. Een nieuwe pagina met een adellijke titel "Kies uw Privacy-instellingen: Apps, Games en Websites" verschijnt.

9

Klik op de knop 'Instellingen bewerken' direct tegenover "Apps u." Er verschijnt een nieuwe pagina, met elke app die u hebt gebruikt in het verleden of op dit moment gebruik maken, vermeld.

10

Klik op de link 'Instellingen bewerken', direct tegenover "Profiel doos."

11

Klik op de link "Toevoegen" direct over van "vak: beschikbaar." Als u dit al hebt ingeschakeld, wordt de optie niet weergegeven.

12

Klik op "Close sectie" als uw wijzigingen wilt opslaan.