Hoe te zetten van een woord in de F3-opdracht

Alle standaard computer toetsenborden bevatten een set van 12 functietoetsen langs de bovenkant van het toetsenbord. Deze toetsen worden aangeduid als "F1" door "F12." Op computers met het werkende systeem van Vensters, standaard lanceert op de functietoets F3 te drukken de Windows "Zoek" functie wanneer gebruikt op uw bureaublad of de functie "zoeken" bij gebruik in een webbrowser. Met behulp van de opdracht F3 kunt u snel het doorzoeken van uw computer naar bestanden of mappen, of u kunt een webpagina voor een bepaald woord of woordgroep zoeken.

Instructies

Browser F3 opdracht

1

Open uw browser en druk op de "F3 in"-toets op uw toetsenbord. Een vak Zoeken wordt geopend in het browservenster.

2

Druk op de "Backspace" toets om te wissen van elke tekst die momenteel in het vak zoeken.

3

Typ het woord of de woordgroep waarnaar u wilt zoeken in het vak Zoeken en druk op "Enter" om de zoekactie starten. Het opgegeven woord of de woordgroep wordt weergegeven op de pagina gemarkeerd. Klik op de "Volgende" knop of pijl te vinden van extra exemplaren van de zoekterm.

Computer

4

Minimaliseer alle geopende vensters op uw computer zodat het Windows-bureaublad toegankelijk is.

5

Druk op de "F3 in"-toets op uw toetsenbord. Een venster van Windows zoeken wordt geopend.

6

Typ een woord of andere query in het "zoekveld" in de rechter bovenhoek van het venster. Druk op "Enter" om te zoeken op uw computer naar bestanden met het woord in het zoekvak is ingevoerd.