Hoe te zetten van een Micro ATX-moederbord in het geval van een ATX

Hoe te zetten van een Micro ATX-moederbord in het geval van een ATX


Micro ATX moederborden zijn ontworpen voor kleine vormfactor computers en andere plaatsen waar ruimte is voor een premie. Hun grote broers, mini ATX en standaard ATX moederborden, bieden meer uitbreidingssleuven ten koste van de ruimte. Echter, bijna alle micro ATX moederborden past binnen grotere gevallen. Dat komt omdat ATX normen zijn zo ontworpen dat een kleinere moederbord past altijd in een grotere behuizing.

Instructies

1

Open het geval en de plaat die het moederbord zal rusten op vinden. Het is een dunne aluminiumplaat met vele vooraf geboorde schroefgaten. Verwijder de plaat van het geval, indien mogelijk. Verwijderen van de plaat uit de zaak en plaatsen op open werkvlak zal vereenvoudigen het moederbord te installeren, maar is niet nodig.

2

Raadpleeg de handleiding van uw moederbord als u wilt weten waar u schroef noten. Anders, u kunt het moederbord op de plaat en lijn de openingen---de gaten omringd door metaal dat uitlijnen vereisen schroef noten. Plaats schroef noten in de juiste gaten op de plaat en schroef ze vinger-tight.

3

Plaats het moederbord direct boven de schroef noten. Het moederbord aan de plaat vast door schroeven in de gaten met schroef noten en met behulp van de schroevendraaier te scherpen ze licht.

4

Merk op dat één zijde van het moederbord heeft verbindingen die moeten worden blootgesteld. Plaats het moederbord in de zaak en ervoor te zorgen dat deze verbindingen worden blootgesteld. Als zij niet zijn, moet u het verwijderen van de platen die niet passen en installeren van de platen geleverd met het moederbord. Raadpleeg het geval de handleiding voor instructies.

5

Schroef het moederbord met plaat terug in de behuizing.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt dat een volledig functionele computer, een CPU, RAM, PSU, zijn harde schijf en videokaart nodig.