Hoe te zetten van een Item te koop op eBay

eBay is een online winkelen winkel waarmee de gebruikers om te zoeken en kopen van nieuwe en gebruikte punten van de verschillende categorieën. Met behulp van eBay, kunnen gebruikers ook objecten verkopen aan andere leden op eBay. eBay kan ook haar leden maken hun eigen winkel. Hieronder zijn de stappen om uw objecten op eBay verkopen.

Instructies

Hoe te zetten een Item te koop op eBay

1

Inloggen bij uw eBay.

2

Selecteer het tabblad "Sell" en klik op "Een object verkopen."

3

Klik op "Start de verkoop." Typ in drie woorden die beschrijving van het item dat u verkoopt in de "vind een overeenkomende categorie", en klik op 'Zoeken'.

4

Selecteer de rubriek die uw object het best beschrijft en klik op "Doorgaan".

5

Toevoegen van de naam, beschrijving, foto en prijs van uw object en klik vervolgens op "opslaan en bekijken." Voorbeeld van het item voor fouten, en klik vervolgens op "Item in de lijst."

Tips & waarschuwingen

  • Verkrijgen van een eBay-account, bezoek hun website op eBay.nl en klik op de "Registreer". Uw persoonlijke informatie, kies een gebruikersnaam en wachtwoord en klik op "Doorgaan".
  • Nadat u de gratis registratie hebt voltooid, zal u zitten kundig voor verkopen op eBay.
  • Potentiële kopers zullen het zien van de objecten die je verkoopt op de zoeklijst van eBay, en zij zal zitten kundig voor contact met u opnemen. Contacteer u niet hen met betrekking uw object kopen tenzij zij contact met u op om uw object te kopen.
  • Uw kopers ontvangen hun item door u het mailing aan hen via USPS, UPS of andere postdiensten, en u wordt betaald via uw Paypal-account.
  • Zorg ervoor dat vergelijkbare objecten op eBay te zien hoeveel andere mensen verkopen hun items voor bladeren.