Hoe te zetten van een HD-Video op een DVD

Hoe te zetten van een HD-Video op een DVD


De meeste computers zijn gebouwd met een DVD-station. Met dit station, kunt u uw eigen DVD's en HD (hoge definitie) DVD's branden. Als u nog geen een ingebouwde DVD-station, kunt u kopen bij uw lokale elektronica of computer winkel. De MPEG2 is de beste bestandsindeling voor het branden van want het is zeer gecomprimeerd om te passen het DVD formaat. Het is de industrie standaard voor DVD's.

Instructies

HD-video's branden

1

Koop DVD-branden software die brandt van HD-video. Sommige Mac-programma's zijn iDVD of DVD Studio Pro. Als u een Mac gebruikt, moet iDVD al op uw computer. PC-programma's omvatten BurnAware of Adobe Encore. BurnAware is een gratis programma voor de PC, maar het is zeer beperkt in haar instellingen menu en hoofdstuk.

2

Exporteren of converteren van uw HD-film naar MPEG2. Dit is de standaardindeling voor het branden van DVD-Video. Om te converteren video naar MPEG2, een video convertorsoftware te installeren. U vindt verschillende online kostenloos. Zodra u de software hebt geïnstalleerd, uw video bestand importeren en de uitvoerindeling instellen als MPEG2. Klik op "Convert". Het omzetten van video formaten resulteren in het verlies van videokwaliteit. Voor de beste resultaten door uw video uit uw software voor het bewerken als een MPEG2 om omzetten te exporteren.

3

Uw DVD-branden software openen en importeren van uw HD-film. Afhankelijk van de software, zal u zitten kundig voor maken van een menu en hoofdstukken. In DVD Studio Pro en Adobe Encore, kunt u volledig aanpassen van uw menu. In de andere programma's, kunt u alleen de menusjablonen die worden geleverd met het programma aanpassen. BurnAware toegestaan niet voor menu's.

4

Plaats een lege DVD-R in het cd-rom-station.

5

Klik op "bestand > Burn DVD" en wacht tot het branden proces te voltooien.