Hoe te zetten van een Flash Player op uw Blog

Adobes Flash-software is de de facto standaard op het Internet, meestal gebruikt voor animatie, video's en reclame. Als u wilt weergeven van de Flash-inhoud zoals een YouTube video op uw blog, u moet vinden dat van het element embed-code, een kleine reeks van programmering waarmee uw blogging platform voor het decoderen en weergeven van het video/element.

Instructies

Vastleggen van de insluitcode

1

Start uw Web-browser van keuze en navigeer naar de website welk heeft naar de video, animatie of andere Flash element dat u wilt voorzien.

2

Zoeken op de website voor de insluitcode. Het kan worden aangeduid met 'Insluiten', 'deel,""Post to Blog"of gewoon een pictogram (zoals"<>") voor de code. De link voor de insluitcode mogelijk binnen de video of het element zelf. Klik op de link of button.

3

Selecteer de gehele embed-code met uw muis. Klik en versleep de cursor van het ene eind van de tekenreeks naar de andere. Als u niet de volledige code ziet, klikt u in het tekstvak en druk op "Ctrl" + "A" op uw toetsenbord.

4

Druk op en "Ctrl" ingedrukt en druk op 'C' om de code te kopiƫren.

De Embed-Code toevoegen aan uw Blog

5

Open een nieuw browser tab door op "Ctrl" + "T." Ga naar de startpagina van uw blogging platform (zoals blogger.com en wordpress.com) en log in.

6

Maak een nieuwe blogpost, of open een opgeslagen post die u wilt toevoegen van het Flash-element.

7

Klik op "HTML-weergave" (meestal het label "HTML") om de post in de ruwe opmaak weer te geven. Het vinden van de plaats die u wilt invoegen het Flash-element. U kunt nog steeds een goed idee van waar het element zal gaan door het lezen van de bestaande tekst.

8

De toetsen "Ctrl" en "V" op hetzelfde moment te plak de gekopieerde code in het veld HTML.

9

Selecteer de knop van het "Web View" of "WYSIWIG" terug te keren naar uw normale Invoerpaneel. Klik op "Voorbeeld" om ervoor te zorgen dat het Flash element actief is en niet met de tekstinhoud van uw interfereert.

10

Klik op "Publiceren."

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw blog op uw eigen server hosten of toegang tot het niveau van administrator functies hebben, is het mogelijk om video's en andere media rechtstreeks uploaden naar de server, dan weer te geven met behulp van wat heet een "Flash wrapper." Dit is een geavanceerde techniek die niet moet worden geprobeerd door beginners. Om te leren hoe te nemen van een Flash wrapper, raadpleegt u de ondersteuningspagina of de FAQ voor uw blogging platform.