Hoe te zetten van een Checkbox in een Word-Document

Hoe te zetten van een Checkbox in een Word-Document


U kunt een selectievakje invoegen in een Microsoft Word-document te gebruiken als een fill-in-vak voor gedrukte documenten of een die kunnen worden ingeschakeld of uitgeschakeld in elektronische documenten hen om interactief te maken. De vakken kijken en werken op dezelfde manier in alle versies van Word, maar het proces van het invoegen van hen verschilt, afhankelijk van welke versie van Word wordt gebruikt.

Instructies

Word 2007 en later

1

Open Microsoft Word.

2

Plaats de cursor waar u wilt een selectievakje invoegen.

3

Initiƫren veld formulierfunctionaliteit. Als het Microsoft-Office-2007-en-recentere lint aan de bovenkant van het scherm wordt weergegeven op een tabblad 'Developer', gaat u verder naar stap 4. Als het lint een tabblad 'Developer' niet wordt weergegeven, klikt u op de "Office Button" in de linkerbovenhoek van het lint. Selecteer de knop "Opties van Word". Klik op "Populair" in de linkerkolom. Kies het selectievakje op "Show Developer tab in het lint", en klik op 'OK'.

4

Klik op het tabblad 'Developer'.

5

Klik op het pictogram 'Legacy Tools' in de sectie "Controls" van de "Ontwikkelaar" tab, en trek omlaag om de opties weer te geven. Schakel het selectievakje in onder "Legacy formulieren". Een selectievakje wordt weergegeven in het document. Als de arcering wordt weergegeven rond het selectievakje, gaat u verder naar stap 6. Als de arcering wordt niet weergegeven en u wilt alleen het selectievakje gebruiken in een document afdrukken, is uw taak voltooid. Als de arcering wordt niet weergegeven en u wilt het selectievakje elektronisch worden gecontroleerd, gaat u verder met stap 7.

6

Arcering wilt verwijderen. Schakel het selectievakje in dat u hebt ingevoegd in het document. In de "Controls"-sectie van het tabblad 'Developer' en selecteer het pictogram 'Legacy Tools' weer. Pull-down te selecteren de gearceerde letter "a" onder "Legacy vormen." De arcering moet dan worden ontruimd. Wilt u alleen het selectievakje gebruiken in een document afdrukken, is uw taak voltooid. Als u wilt dat het selectievakje elektronisch worden gecontroleerd, gaat u verder naar stap 7.

7

Selectievakje interactiviteit te activeren. Klik in de sectie "Beveiligen" van het tabblad 'Developer' op "Document beveiligen" om het "Beperken opmaken en bewerken" paneel aan de rechterkant van het document weer te geven. In deel 2, rubriek "Beperkingen bewerken" klikt u op het selectievakje "Alleen deze type bewerken in het document toestaan." Open het drop-down lijst en selecteer "Formulieren invullen." In deel 3, rubriek "Start handhaving," Klik op "Ja Start Forcing bescherming." Wanneer het dialoogvenster 'Afdwingen van beveiliging starten' wordt weergegeven, typ een wachtwoord en bevestig het alleen als u wilt het document; beveiligen met een wachtwoord anders klikt u op 'OK'. Het selectievakje kan nu worden gecontroleerd en gewist met een muisklik, en de gebruiker om het even wat in de rest van het document niet wijzigen.

Word 2003 en eerdere versies

8

Open Microsoft Word.

9

Plaats de cursor waar u wilt invoegen het selectievakje.

10

Selecteer het menu "Beeld" en scroll naar beneden voor select "Werkbalken". Klik vervolgens op "Vormen."

11

Klik op de "selectievakje formulierveld," dat het selectievakje weergegeven op de werkbalk "Formulieren". Een selectievakje wordt weergegeven in uw document. Als de arcering wordt weergegeven rond het selectievakje, gaat u verder naar stap 5. Als de arcering wordt niet weergegeven, en u wilt alleen het selectievakje gebruiken in een document afdrukken, is uw taak voltooid. Als de arcering wordt niet weergegeven en u wilt het selectievakje elektronisch worden gecontroleerd, gaat u verder met stap 6.

12

Klik op "Arcering," die het gearceerde vak met de letter is "a" in het op de werkbalk 'Forms'. Wilt u alleen het selectievakje gebruiken in een document afdrukken, is uw taak voltooid. Als u wilt dat het selectievakje elektronisch worden gecontroleerd, doorgaan naar stap 6.

13

Selectievakje interactiviteit te activeren. Klik op "Formulier beveiligen," die het vak met de sluis in het op de werkbalk 'Forms'. Het selectievakje kan nu worden gecontroleerd en met een muisklik uitgeschakeld en gebruikers kunnen om het even wat in de rest van het document niet wijzigen.

Tips & waarschuwingen

  • U kan niet worden wijzigingen aangebracht in een document terwijl bescherming wordt toegepast of deze is vergrendeld. U moet de beveiliging opheffen of ontgrendelen door te navigeren naar de volgorde in het proces waar u hebt gestart de bescherming. Vervolgens de bescherming te verwijderen of ontgrendelen van het document.