Hoe te zetten van een afbeelding op een webpagina

Hoe te zetten van een afbeelding op een webpagina


Toevoegen van afbeeldingen aan een webpagina is een zeer belangrijk element in de website design. Door het toevoegen van afbeeldingen kunt u visuele rente op uw website vs. met een website die is alleen pagina's vol tekst. Of u nu een website ontwerper of wil gewoon foto's voor uw familie persoonlijke homepage, wordt het proces niet verandert.

Instructies

Hoe te zetten van een afbeelding op een webpagina

1

Aankoop van een domeinnaam en teken omhoog voor een web hosting account met een hostingprovider van uw keuze. Er zijn vele domein en web hosting opties op het Internet. U kunt kiezen voor de aankoop van een domeinnaam en hosting van bedrijven zoals GoDaddy, NetFirms, Website bronnen en anderen. Als u wenst, in plaats van de aankoop van diensten kunt u instellen van een gratis subdomein websitenaam en gratis website hosting met hosts zoals Yahoo Geocities, Lycos, of 50Webs, onder anderen.

2

Uploaden naar uw harde schijf de foto's die u wenst te plaatsen op uw webpagina. Er zijn een paar manieren dat u foto's naar uw harde schijf uploaden kunt met behulp van een scanner, over te dragen van een camera met uw computer via een USB-kabel, of het opslaan van foto's die al online op uw harde schijf. Ongeacht de bron die u voor uw foto's kiest, zorg om de auteursrechtelijke status van de foto's vóór het uploaden of gebruikt, om te voorkomen dat een schending van het auteursrecht.

3

Log in op uw web het ontvangen rekening. Uw website HTML-editor openen. Klik op de "bestand Directory."

4

Selecteer de optie "Foto's" of "Foto's". De formulering kan enigszins variëren. Selecteer de optie "Uploaden" nieuwe foto's in uw directory.

5

Klik op de "Browse" optie. Selecteer de afbeelding op uw vaste schijf die u wilt uploaden naar uw afbeeldingsbestanden. Upload de foto. Onthoud of noteer de naam van het afbeeldingsbestand nadat deze is geüpload. Bijvoorbeeld, mypicture.jpg, myfavorites.gif, enzovoort.

6

Selecteer de webpagina binnen uw bestand map die u plaatsen van de afbeelding wilt op. Open het bestand.

7

Voer de juiste HTML image-tag in de HTML-editor. Zie de sectie bronnen hieronder voor de exacte HTML-afbeeldingscode voor uw foto. U zal moeten vervangen door uw eigen link voor de afbeelding die u aan de pagina toevoegt. Dit is de bestandsnaam die u neerschreef of herinnerde me uit stap 5.

8

Uw werk opslaan nadat u de foto's heeft geüpload naar uw pagina.