Hoe te zetten tekst op Video & foto 's

Hoe te zetten tekst op Video & foto 's


Tekst toevoegen aan foto's, is software vereist. Zodra u de software voor fotobewerking hebt, is het makkelijk te bereiken. Als u geen toegang tot software voor fotobewerking, kunt u uw foto's in Microsoft PowerPoint importeren en vervolgens tekst toevoegen.

Instructies

Tekst toevoegen aan foto's met Software of Power Point

1

De meeste digitale camera's komen met toegang tot de gratis foto-editing software. Hebt u een Canon-camera, bijvoorbeeld, u hebt toegang tot ArcSoft PhotoImpression. Het eerste vak krijgt u opties van waar u uw foto; map, camera/scanner, video, verwisselbare media of ArcSoft album. Kies de juiste plaats en klik op de foto die u wilt bewerken.

2

Klik op "Create" op de menubalk boven de afbeelding. Een doos zal verschijnen aan de rechterkant met de word-tekst. Klik op tekst.

3

Kies uw lettergrootte (12, 24, enz) van de drop-down box aan de rechterkant; de meeste mensen gebruik 12-punts lettertype wordt gebruikt voor de leesbaarheid van documenten. Kleiner dan 12 kan worden moeilijk te lezen. Lettertype grootte is afhankelijk van de grootte van uw afbeelding. Experimenteren totdat u een grootte die je wilt hebben.

4

Kies de tekenstijl van de drop-down box boven de tekengrootte. Als u uw foto via het Internet wordt weergegeven, kunt u overwegen Arial of Verdana, die makkelijker te lezen vanaf een scherm.

5

Kies de kleur van de tekst. De kleur hangt af van de kleur van uw foto. Als de plek die u voor de tekst gebruikt een donkere achtergrond, kiest u een licht lettertype en vice versa. Typ de tekst die u wilt weergeven in de foto in het vak onder de lettertype grootte en stijl vakken.

Tips & waarschuwingen

  • Als u geen software voor fotobewerking, kunt u PowerPoint gebruiken. Kies "afbeelding invoegen" in de kolom invoegen. Kiest u tekstvak in de kolom invoegen. De cursor zal veranderen in een "+" en u kunt vervolgens een doos met het tekenen. Nu kunt u in het vak typen. Klik met de rechter muisknop als u wilt wijzigen van de tekengrootte, kleur en stijl.