Hoe te zetten muziek op mijn Website om te verkopen

Hoe te zetten muziek op mijn Website om te verkopen


Als u een opname muzikant bent en op zoek naar een manier bent om geld van uw originele songs, is MP3s online verkopen een goede manier om te beginnen. Verkopen van uw muziek op iTunes, CD Baby, of een andere externe detailhandelaar is een optie, maar u hebt meer controle over het proces bij de verkoop van uw muziek op uw eigen website. Kunt u uw eigen speciale website, sociaal netwerkprofiel of blog als een online winkel te promoten van uw muziek en een winst draaien door een MP3 muziek toepassing waaruit bezoekers afzonderlijke nummers of hele afspeellijsten kunnen aanschaffen.

Instructies

1

Kies een e-commerce oplossing die zal u toestaan om het ontvangen van elektronische betalingen online. Diverse open source e-commerce platformen zijn beschikbaar, zoals Magento en ZenCart, met aanpasbare user interfaces en andere opties. Als je WordPress voor uw website gebruikt, overwegen kunt u WP E-commerce, waarmee u te accepteren betaling voor het downloaden van digitale bestanden. Andere opties omvatten Easybe, Clickbank en Shopify, die allemaal unieke voorkeuren, kosten en aanpassingsmogelijkheden bieden. U moet uw e-commerce-toepassing naar een Paypal of bank rekening om betalingen te accepteren koppelen.

2

Bepalen waar u wilt opnemen van de muziek die aankoop van toepassing op uw website. U kunt een volledige pagina wijden aan de winkel of gewoon plaats een widget op uw home pagina waar je fans tracks direct kunnen kopen.

3

De muziek winkel toepassing installeren door de broncode bevat voor het e-commerce platform dat u hebt geselecteerd in uw website insluiten. U moet een website bewerken toepassing zoals Microsoft Frontpage of Dreamweaver van Adobe waarmee u voor het bewerken van de HTML-code van uw website te gebruiken.

4

Bewerk de HTML-code van uw online winkel voor het aanpassen van de interface en het uiterlijk. Elke e-commerce platform is iets anders, dus u raadpleegt u de handleiding van uw bijzondere oplossing moet om precies hoe u deze wijzigingen kunt aanbrengen.

5

Upload de muziektracks die u wenst te verkopen aan uw website database. Terwijl sommige online winkels u toelaten zal om input van je tracks via een speciale gebruikersinterface, zal andere e-commerce platformen vereisen dat u de code van de winkel om links naar uw MP3-bestanden bewerken. Stel de prijs van elke track die u verkoopt.

Tips & waarschuwingen

  • Probeer niet te verkopen opnames die u niet de eigenaar van het auteursrecht, aangezien dit in strijd met de wet.