Hoe te zetten muziek op een Memorex Armband

Hoe te zetten muziek op een Memorex Armband


De Memorex MP3-spelers komen in een verscheidenheid van vormen en maten, waaronder bronnen die aan een armband hechten. De Memorex armband MP3-spelers zijn gericht op lopers en diegenen die het nodig een MP3-speler die verbonden zijn aan hen ongeacht de lichamelijke activiteit zal blijven. Muziek op de Memorex armband MP3-speler zetten is hetzelfde als muziek zetten met een flash drive, zoals de Memorex armband MP3-speler als een verwijderbaar station wordt herkend in Windows.

Instructies

1

Dubbelklik op de "Computer" icoon op het bureaublad. Klik op het mappictogram "Muziek" onder "Bibliotheken." Anders, navigeer naar de map waar u uw muziek houden.

2

Klik op het nummer dat u wilt plaatsen op de Memorex MP3-speler. De "CTRL" toets ingedrukt en klik om te selecteren van meerdere nummers die u wilt plaatsen op de Memorex MP3-speler.

3

Met de rechtermuisknop op een van de nummers en klik op "Kopiƫren" om de liedjes voor overdracht naar uw Memorex MP3-speler kopiƫren.

4

Uw Memorex armband MP3 speler aansluiten op de computer met behulp van Memorex de USB-kabel. Wacht een paar seconden voor de computer om te herkennen van de speler als een verwijderbaar station.

5

Dubbelklik op de "Computer" icoon op het bureaublad.

6

Kijk onder "Stations met verwisselbaar medium." Dubbelklik op het pictogram voor uw MP3-speler van Memorex armband.

7

Met de rechtermuisknop op de map "Muziek" en op "plakken" om te zetten muziek op de MP3-speler van Memorex armband.

Tips & waarschuwingen

  • Niet de Memorex MP3-speler wordt verbroken voordat de overdracht voltooid is. Hierdoor kan de bestandsbeschadiging op de MP3-speler. Wachten op de "Transfer in proces" scherm te verdwijnen uit de MP3-speler voordat u deze loskoppelt.