Hoe te zetten Items op Craigslist Classifieds

Hebt u een item te koop of trade dat u niet helemaal zeker hoe om zich te ontdoen van? Of misschien u een unieke service en wilt aanbieden aan de mensen in uw gemeenschap? Online advertenties zijn één methode voor het bereiken van een heleboel mensen tegelijk en Craigslist classifieds is een populaire Web site die veel verkeer krijgt.

Instructies

Hoe te zetten Items op Craigslist Classifieds

1

Beginnen met het proces van items op Craigslist advertenties op de homepage voor de site (zie bronnen hieronder). De homepage serveert de San Francisco Bay Area, waar de site voor het eerst was begonnen, maar kunt u de andere steden beschikbaar voor posten in de lijst met aaneen te schakelen.

2

Selecteer de plaats die voor uw Craigslist advertentie juist is. Als uw plaats niet wordt weergegeven, kun je items op Craigslist advertenties voor de stad die zich het dichtst bij u--gewoon Selecteer uw staat en blader door de lijst van de desbetreffende steden.

3

De cursor naar de 'Post naar Classifieds'-knop. Klik hier om te beginnen met punten op Craigslist advertenties zetten.

4

Kies uit een van de negen categorieën beschikbaar voor het antwoord op de vraag van de Craigslist, 'Wat soort Post Is dit?' Uw keuzemogelijkheden zijn baan, Gig, huisvesting, For Sale/Wanted, CV, diensten aangeboden, Personal/romantiek, Gemeenschap en evenement. Als u welke categorie voor uw bericht juist is twijfelt, terug naar de homepage van Craigslist en blader door de categorieën om te zien wat anderen hebben geplaatst.

5

Klik op de categorie die het beste past bij uw bericht, dan Kies de subcategorie die geschikt is voor uw bericht en selecteer een wijk als die optie wordt gepresenteerd.

6

Vul het online formulier in om uw post te maken. Craigslist vraagt u tekstvelden zoals titel, prijs, specifieke locatie en e-mailadres in te vullen.

7

Lees de email die u van Craigslist ontvangt nadat u eerst uw post hebt bevestigd. U moet volg de link in deze e-mail om te bevestigen dat u tevreden met uw post bent. De link zal hebben een knop 'Publiceren', die u klikken zal om items op Craigslist advertenties.

8

Wacht een paar minuten zodat uw bericht naar Craigslist moet worden geboekt. Ga naar de homepage en volg de links naar uw stad en uw categorie om zeker te zijn dat uw advertentie correct is geplaatst.

9

Controleer uw e-mail om te controleren de reacties op uw bericht. Merk op dat u ontvangt e-mails die zijn scams. Lees de Craigslist pagina over het vermijden van de zwendels (zie bronnen hieronder) om problemen met dit soort e-mails te voorkomen.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u de meest succes met uw post van de advertentie op Craigslist als je besteden een beetje tijd leren kennen van de site. Voor de meeste berichten zijn er verschillende categorieën die thuishoren. Het verkennen van deze opties te vinden die het beste is voor u.
  • Scams zijn gekend om te gebeuren op Craigslist, dus u moet behoedzaam als u items op Craigslist zoekertjes plaatsen. Meer informatie over het vermijden van oplichting en fraude op Craigslist uit de informatie op de site 'Over oplichting' pagina (zie bronnen).
  • Craigslist is toegankelijk voor iedereen met Internet toegang, dus zorg ervoor dat geen te plaatsen geen identificerende informatie die uw veiligheid, zoals adressen, telefoonnummers of achternamen in gevaar kan brengen.