Hoe te zetten Google agenda op een zijbalk van een Blogger-Blog

Hoe te zetten Google agenda op een zijbalk van een Blogger-Blog


Een Google-agenda van ieder spanwijdte en configuratie toevoegen aan de zijbalk van een Blogger blog. De Google integreerbare kalender Helper werkt met de Google Agenda HTML-code voor het automatisch bijwerken van de agenda en insluiten in de blog. Elke Google-agenda heeft een specifieke URL die het met Google verbindt. Alle wijzigingen in Google agenda zal worden gekoppeld via de Blogger-blog. Zodra de HTML-code wordt gegenereerd, dan u in een van de Blogger gadgets plakken kunt.

Instructies

Google Agenda HTML genereren

1

Open een webbrowser en ga naar de website van de Blogger op www.blogger.com. Typ uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op 'Aanmelden' om naar de pagina van het Dashboard te gaan.

2

Klik "Ontwerp" op de pagina ' Dashboard '. Klik op "De ontwerper van de formuliersjabloon" onder het tabblad "Ontwerp".

3

Klik op "Breedte aanpassen" onder "Blogger sjabloonontwerper." De breedte van de navigatiekolom wordt weergegeven. Noteer de breedte in pixels.

4

Open een webbrowser en ga naar de website van Google aan www.google.com. Klik op "Meer" en op "Kalender". Typ je Google email en wachtwoord. Klik op "Log in".

5

Klik op de pijl-omlaag naast de naam van de kalender onder "Mijn agenda's" aan de linkerkant van het hoofdvenster. Klik op "Kalender instellingen."

6

Scroll naar beneden naar de sectie "Calendar Address" onder "Agendadetails." Klik op de blauwe "HTML" knop. Een "Calendar Address" pop-upvenster wordt weergegeven.

7

Klik op de koppeling "configuratietool" in het pop-upvenster. Een nieuw browservenster verschijnt met "Google integreerbare kalender Helper."

8

Typ de pixelbreedte van de Blogger-zijbalk die u eerder hebt genoteerd. Typ een pixel hoogte voor de kalender. Klik op de "Update HTML" knop. De kalenderwijzigingen in de opgegeven grootte.

9

Klik op "Start" en klik op "Alle programma's." Klik op de "Accessoires" map en klik op "Kladblok" om het programma te openen. Kopieer de HTML-codes op de pagina 'Google integreerbare kalender Helper' naar Kladblok.

Google Agenda toevoegen aan Blogger

10

Terug naar het Dashboard "Blogger". Klik op "Design" onder de naam van de blog. Klik op "Pagina-elementen" onder het tabblad "Ontwerp".

11

Klik op de blauwe "Een Gadget toevoegen" link op de zijbalk van Blogger. Klik op de blauwe "+"-teken naast "HTML/JavaScript" in het pop-up venster van "Een Gadget toevoegen" knop.

12

Typ een titel. Kopieer de HTML-code van het Kladblok-bestand en plak deze in het vak "Inhoud". Klik op de oranje "knop opslaan". De inhoud bespaart, en de "Een Gadget toevoegen" venster wordt gesloten.

13

Klik op de oranje "Save" knop op de pagina "En rangschikken pagina-elementen toevoegen". Klik op "Bekijk Blog" om de Blogger blog met de Google-agenda weer te geven.