Hoe te zetten diensten op Craigslist

Hoe te zetten diensten op Craigslist


Craigslist van populaire online bulletinboard verstrekken verbruiker voor wekken aanbiedingen voor bijna om het even wat die kunnen worden gekocht, verkocht, gehuurd of weggegeven. Boeken op Craigslist is gratis, en de aanbieding kan dienen als een geweldige aanvulling op een advertentie in een krant. Deze gebruiker-geproduceerde aanbiedingen speciaal gesorteerd en georganiseerd door zeven hoofdcategorieën en vervolgens tientallen subcategorieën. Een van de belangrijkste categorieën bevat 'Services' die kunnen worden gehuurd of aangeboden.

Instructies

1

Ga naar uw lokale Craigslist. De site moet u automatisch omgeleid naar een nabijgelegen locatie. Als u nodig hebt om een nieuw gebied te selecteren, klik op de link "Ons steden" in de juiste werkbalk en klikt u op een nabijgelegen regio of stad.

2

Klik op de categorie 'Services' en klik op "Post" in de hoogste-juiste hoek.

3

Klik op een categorie die relevant zijn voor de service die u zoekt om te adverteren of huren. Klik op "Doorgaan". Sommige steden en regio's beschikken over een account Craigslist om te posten in de diensten-aanbiedingen.

4

Voer een titel in voor uw aanbieding, een contact e-mailadres, die privé blijven kan, en alle relevante informatie voor het adverteren van de diensten aangeboden of nodig. Ook kunt u maximaal vier foto's uploaden vanaf uw computer met de aangegeven knoppen. Klik op "Doorgaan" om een voorbeeld van uw bericht. Klik op "Post" wanneer u klaar bent.