Hoe te zetten beschermde Audio boeken naar MP3

Bij aankoop van een audio-boek van iTunes, zal het meestal in een .m4b formaat. Om te spelen een .m4b bestand op elk digitaal apparaat dan een ipod, zal het moeten worden geconverteerd naar een MP3-formaat. NoteCable is een applicatie die kan worden gebruikt voor enkel dit doel. Lees verder om te leren hoe het gebruik van NoteCable om te zetten beschermde audio boeken naar mp3.

Instructies

1

Ga naar de officiƫle website van de "Notecable" (zie bronnen hieronder). Download en installeer de toepassing van de Notecable op uw harde schijf.

2

Open en voer het programma Notecable. Klik op de knop "Add" onderaan het venster om te beginnen M4B-bestanden toe te voegen.

3

Klik op de knop "Instellingen" om Selecteer uw gewenste uitvoerindeling voor de audio-boek. De opties die je hebt zijn MP3, WMA en WAV formaten. U kunt ook de uitvoermap voor de geconverteerde bestand opgeven. Controleer de optie "Enable ID3-tag V1."

4

Vink het vakje dat voor elk bestand dat u wilt converteren. De omzetting beginnen door te klikken op de "Convert" knop. U kan worden gevraagd om de conversie van bepaalde bestanden toestaan.

5

Toegang tot uw geconverteerde bestanden door rechts te klikken binnen NoteCable van hoofdvenster. Selecteer "Open Output Folder" te openen van de map waarin uw geconverteerde audioboeken. U kunt nu hen gemakkelijk naar uw digitale speler overzetten.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt spelen en andere muziek beluisteren, terwijl NoteCable haar opname doet.
  • Een voordeel van NoteCable is dat u hoeft niet een duplexgeluidskaart om deze toepassing te gebruiken.